Dobbeltkamp mod Esbjerg på Lyngby Stadion

foto: fodboldbilleder.dk
U17 og U19 slutter efteråret af mod Esbjerg
Mens David Nielsens tropper kunne gå på ferie i sidste weekend med en 4-2-sejr over Fredericia, mangler De Kongeblå U17- og U19-hold stadig en enkelt kamp hver, inden de kan tage en velfortjent vinterpause. I sidste weekend vandt begge mandskaber over AGF i Aarhus, og de må derfor være fyldt med selvtillid, når de i morgen eftermiddag tager imod Esbjergs U-hold hjemme på Lyngby Stadion.
U19 med fornyet selvtillid
På vanlig vis skal U19 først i aktion, når de klokken 13.00 skal møde et endnu ubesejret Esbjerg-mandskab. Vestjyderne indtager U19 Ligaens tredjeplads med 22 point for ti kampe og er således et godt stykke foran Lyngby-talenterne, der på rækkens niendeplads står noteret for otte point for ti kampe. De Kongeblås 1-0-sejr mod AGF var således den første sejr siden sæsonpremieren mod FCK, og man kan derfor håbe på, at den kan være rygstødet, der sikrer en endnu bedre afslutning på efterårssæsonen.
Som sagt bliver det dog ikke nogen nem opgave, for det er et formstærkt Esbjerg-mandskab, der tager den lange vej fra den jyske vestkyst. Udover, at de endnu ikke har tabt en kamp, har de besejret dygtige modstandere som Brøndby, FCK og Silkeborg, mens de har klaret uafgjort mod rækkens nummer et og to, FC Nordsjælland og AaB. Desuden er esbjerggenserne kendetegnet ved en solid defensiv, hvor de, på trods af en enkelt 5-3-sejr og en 4-4-deler, har holdt nullet i halvdelen af deres kampe i denne sæson – heriblandt de seneste fire.
Målt ud fra de to holds indbyrdes statistik tyder noget på, at Esbjerg kommer til at leve op til deres favoritværdighed. De har således vundet de seneste fem opgør mod De Kongeblå og taget syv sejre i de seneste ti, hvor Lyngby-talenterne har sejret tre gange. Hvis Esbjergs tag på De Kongeblå skal brydes, kræver det derfor en mandfolkeindsats som den mod AGF, og mon ikke Lyngby-talenterne er opsatte på at bygge videre på de gode takter fra Aarhus.
U17 kan fortsætte målformen
Ikke længe efter sidste fløjt i U19’s kamp er det så U17-talenternes tur. Klokken 15.15 starter deres kamp mod Esbjerg, der på U17-siden er mindre godt kørende end U19-holdet. Senest led de et 1-0-nederlag på hjemmebane til Brøndby, mens de blot har vundet én af deres seneste fem kampe, hvortil det dog skal nævnes, at de har klaret uafgjort mod topholdene FC Midtjylland og AaB. Det rækker til en øjeblikkelig tiendeplads med 12 point for 12 kampe, hvor de altså har et stykke op til De Kongeblå, der på rækkens sjetteplads har 20 point for 11 kampe.
Mens Lyngby-talenterne altså er bedre kørende end Esbjerg, kan vestjyderne glæde sig over at have det resultatmæssige overtag, hvis man ser på de seneste ti møder. Her har de nemlig sejret seks gange og klaret uafgjort to gange, mens de er ubesejrede i de seneste fire opgør på Lyngby Stadion, hvoraf de tre er endt med sejr. I morgen eftermiddag er det altså op til de kongeblå talenter at bryde den stime, og som et af de mest målfarlige mandskaber i ligaen skal de offensive kanoner køres i stilling, hvis det skal blive til den første sejr i fem forsøg mod esbjerggenserne.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products