Cheftræneren har respekt for søndagens modstander

foto: fodboldbilleder.dk.
David Nielsen roser solide Fredericia
Lyngby-cheftræner David Nielsen har stor respekt for dagens modstander, FC Fredericia, der generelt har haft et godt tag på De Kongeblå.
Lyngbys vikinger er til efterårets sidste kamp taget vestpå, hvor FC Fredericia venter i et topopgør i Bet25 Ligaen. Sidst, de to hold mødtes, vandt værterne 3-1, og generelt har De Kongeblå da også haft det svært på Monjasa Park, hvor det ikke er blevet til sejr i de seneste fire kampe. Derfor har Lyngby-cheftræner David Nielsen selvsagt også respekt for dagens modstander:
”Fredericia er endnu et af topholdene, som har haft en god sæson. Vi har mødt dem derovre én gang før, hvor vi tabte 3-1. De er et solidt hold med en del profiler, som også har spillet Superliga, så målt op mod de seneste kampe vi har spillet mod Horsens og Vejle, er det en modstander på samme niveau. Derfor skal vi være klar på, at de er gode, og så skal vi finde det bedste frem i os selv,” siger David Nielsen og fortsætter:
”Det er et hold, som ved, hvordan de skal spille mod os, og der er jo nogle hold, som man bare føler, at man har det sværere mod end andre. Fredericia har en god og stærk struktur i deres hold, som vi skal forsøge at bryde ned, og så skal vi samtidig have respekt for de styrker, de har.”
Vurderet ud fra Fredericia-spillernes kommentarer i efteråret har cheftræner Ove Pedersen haft en stor aktie i holdets succes, men han kommer ikke til at stå på sidelinjen til dagens kamp. I starten af ugen blev han nemlig præsenteret som ny Hobro-træner, men det faktum tillægger David Nielsen ikke stor betydning:
”Det er så kort tid siden, at det får ikke nogen betydning for selve kampen. De vil højst sandsynligt se ud, som de har gjort, mens Ove har været der, så det er ikke et trænerskifte, vi kommer til at mærke noget til. Det er jeg overbevist om,” siger Lyngby-cheftræneren.
Når sidste fløjt i dagens kamp lyder, kan Lyngby-spillerne og – trænerstaben se frem til en god lang vinterpause uden kampe om point. Det får dog ikke David Nielsen til at slappe af, for på trods af et flot efterår med masser af point på kontoen, er der stadig meget arbejde at gøre:
”Vi har et mål om at komme i Superligaen, og det skal vi ikke bare vise, når vi har sæson, det skal vi også vise, når vi har ferie, og når vi kommer tilbage fra ferie. Vi har en pause nu til at flytte spillerne op på det næste niveau, og det tror jeg, spillerne glæder sig til, for det gør vi i hvert fald,” siger cheftræneren og tilføjer:  
”Vi havde tre uger til at arbejde med dem, før vi gik i gang med at spille kampe, og det er jo ingenting, så vi har egentlig været nødsaget til at tage de små ting hen ad vejen. Nu får vi så tid til at gå ned i detaljen med mange af tingene, så spillerne og holdet kan flytte sig endnu mere, og det ser vi frem til,” slutter David Nielsen.
Dagens opgør fløjtes i gang klokken 12.45.
 

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products