Lyngby Boldklub udlodder i samarbejde med Rosendahl Skilte & Solfilm en gratis bilfoliering

Konkurrence: Vind en gratis bildekoration
Lyngby Boldklub udlodder i samarbejde med Rosendahl Skilte & Solfilm en gratis bilfoliering. Så går du og drømmer om at forvandle din bil til en Lyngby Boldklub supporterbil eller en rullende reklame for din virksomhed med dit logo på, så har du muligheden nu.  
For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende et billede pr. mail til pvn@lyngby-boldklub.dk af den bil, som du ønsker en vinde flot dekoration til. Konkurrencen løber fra den 10. november og frem til den 20. november kl. 12, hvor der efterfølgende trækkes lod om et gavekort til en værdi af 10.000 kr. til Rosendahl Skilte & Solfilm, som står bag konkurrencen.  
Rosendahl Skilte & Solfim tilbyder alt inden for skilte, inden- og udendørs skiltesystemer, autoreklame, solfilm, gravering, bogstaver med og uden lys og digital print. Til løsning af disse opgaver råder de over et moderne produktionsanlæg, både til fremstilling af skilte, tekster, logos og printopgaver. Du kan læse mere om Rosendahl Skilte & Solfilm lige her.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy