Lyngby Boldklub udlodder i samarbejde med Rosendahl Skilte & Solfilm en gratis bilfoliering

Konkurrence: Vind en gratis bildekoration
Lyngby Boldklub udlodder i samarbejde med Rosendahl Skilte & Solfilm en gratis bilfoliering. Så går du og drømmer om at forvandle din bil til en Lyngby Boldklub supporterbil eller en rullende reklame for din virksomhed med dit logo på, så har du muligheden nu.  
For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende et billede pr. mail til pvn@lyngby-boldklub.dk af den bil, som du ønsker en vinde flot dekoration til. Konkurrencen løber fra den 10. november og frem til den 20. november kl. 12, hvor der efterfølgende trækkes lod om et gavekort til en værdi af 10.000 kr. til Rosendahl Skilte & Solfilm, som står bag konkurrencen.  
Rosendahl Skilte & Solfim tilbyder alt inden for skilte, inden- og udendørs skiltesystemer, autoreklame, solfilm, gravering, bogstaver med og uden lys og digital print. Til løsning af disse opgaver råder de over et moderne produktionsanlæg, både til fremstilling af skilte, tekster, logos og printopgaver. Du kan læse mere om Rosendahl Skilte & Solfilm lige her.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products