U17-holdet kom sig aldrig over en dårlig start og tabte med 1-3

foto: fodboldbilleder.dk.
Ungt U17-hold tabte til OB
 
Lyngbys U17-hold kom sig aldrig over en dårlig start mod OB, og så måtte De Kongeblå rejse hjem fra Ådalen med et 3-1-nederlag i bagagen.
 
Lørdag eftermiddag var Lyngbys U17-hold taget en tur over Storebælt for at møde OB’s talenter i et udsat opgør, der oprindeligt skulle være afviklet som holdenes første kamp i sæsonen. Dengang stod Ådalens baner under vand efter et kraftigt regnskyl, og det var derfor anden gang i sæsonen, at De Kongeblå var på besøg i det fynske.
 
Fra kampens start viste værterne imidlertid ingen gæstfrihed, og der var således end ikke spillet tre minutter af opgøret, før de havde bragt sig foran 1-0 på et langskud fra omtrent 30 meter. Så var det tidligt op ad bakke for Lyngby-talenterne, der efter scoringen ikke for alvor fandt rytmen. Boldbesiddelse havde de ellers rigeligt af, men det blev aldrig rigtig farligt mod et godt organiseret OB-mandskab, der havde stort fokus på at forsvare eget mål.
 
Det gjorde de godt, og på samme tid var de dygtige til at udnytte deres få muligheder i den anden ende. Efter knap 20 minutter kom det til udtryk, da værterne erobrede bolden efter et målspark og hurtigt gik mod kassen. Størstedelen af Lyngbys spillere var stoppet op, da de var overbeviste om, at kampens dommer ville dømme frispark i forbindelse med erobringen, men hans fløjte forblev tavs, og dermed kunne OB’erne bringe sig på 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen.
 
Lyngby-talenternes håb om at komme hurtigt tilbage i opgøret led et knæk allerede efter to minutter af anden halvleg, for her udbyggede hjemmeholdet deres føring yderligere, da et indlæg blev ekspederet ind bag keeper Tobias Honoré. Han var i øvrigt én blandt ni førsteårsjuniorer i dagens Lyngby-trup, der desuden indeholdt en debutant i form af Mads Sindholdt fra årgang 2001, som var foretrukket fra start på midtbanen. Alle disse unge spillere er naturligvis med, fordi de har niveau til det, men ikke desto mindre var det kampen igennem tydeligt, at OB’s spillere var fysisk overlegne, hvilket de udnyttede fra start til slut.  
 
At Lyngbys talenter så samtidig ikke havde den bedste dag på bolden og derfor ikke skabte synderligt meget, var selvfølgelig ikke nogen ønskesituation, men De Kongeblå fik dog alligevel reddet lidt af æren kort før dommerens slutfløjt. Her endte en tilfældig bold hos Emil Bormeth, der flot fik afskærmet sin direkte oppasser for derefter at sparke bolden fladt i kassen med venstrefoden. Dermed endte opgøret 3-1 til OB, hvilket sender Lyngby-talenterne ned på en femteplads i U17 Ligaen, hvor de står noteret for 16 point for ni kampe.  
 
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products