U19 tæt på triumf mens U17 tabte stort

U-holdene tabte på heden
Lyngbys U17- og U19-hold var søndag eftermiddag på svære opgaver, da de to talentfulde mandskaber var draget til Ikast for at møde FC Midtjyllands U-hold. Kampene skulle spilles på Wunderelf-Arena, og for en gangs skyld var det U17, der først skulle i aktion.
De Kongeblå startede jævnbyrdigt ud mod værterne, der ellers lagde et højt pres fra kampens start. Det udmøntede sig dog ikke i chancer til de to mandskaber i de første 20 minutter, men herefter kunne Lyngby-drengene ikke længere holde skansen. En personlig fejl i bagkæden gav Ulvene en oplagt scoringsmulighed, og den var de ikke sen til at udnytte til at bringe sig foran 1-0. Blot fem minutter senere var den så gal igen, for her fik Lyngby-defensiven ikke afvist et hjørnespark godt nok, og så sparkede hjemmeholdet sig på 2-0. På trods af flere gode muligheder holdt stillingen frem til pausen, og De Kongeblå kunne derfor gå i omklædningsrummet og justere tingene til anden halvleg.
Den startede næppe, som de havde forestillet sig, for allerede efter fem minutter havde FC Midtjylland scoret to gange yderligere. Den første scoring kom ikke overraskende efter endnu et hjørnespark, og da Lyngby to minutter senere smed bolden væk, var værterne vakse ved havelågen og løb ned og scorede til 4-0. Midtjylland-drengene fortsatte ufortrødent deres aggressive pres, men De Kongeblå formåede heldigvis at stå imod i resten af halvlegen, så det trods alt ikke blev værre. Sejren var der ikke noget at sige til, men det var gode lærepenge for Lyngby-talenterne, der havde flere førsteårsjuniorer med på heden.
Kort efter U17’s nederlag var det så U19-talenternes tur til at vise sig frem. Også her startede kampen jævnbyrdigt og i et hæsblæsende tempo, men nu var det i stedet De Kongeblå, der først stemplede ind. Venstre backen Simon Wæver brød bolden i eget felt og tog herefter et flænsende løb hele vejen frem til kanten af hjemmeholdets felt, inden han lagde den til siden til Jens Odgaard. Den store angriber kvitterede for det flotte forarbejde ved at trække ind i banen og knastørt udplacere FCM-keeperen med sit kolde højre ben. Ikke længe efter havde han chancen for at udbygge føringen, men det lykkedes ikke, og kort før pausen kom FC Midtjylland så i stedet på 1-1 direkte på frispark. Hård skæbne for U19-talenterne, der dog bestemt følte, at sejren stadig var inden for rækkevidde.
Hjemmeholdet gik imidlertid også efter sejren, og fra anden halvlegs start lagde de et tungt pres på det unge Lyngby-mandskab, der havde hele syv førsteårsspillere i startopstillingen. De kæmpede dog heroisk og bevarede muligheden for sejr, og det betalte sig med tyve minutter tilbage af opgøret. Her fandt Lorent Callaku Simon Wæver med en finurlig detalje, og efter et godt træk i ind banen sparkede backen på fornem vis Lyngby foran 2-1 med en afslutning i det lange hjørne. Scoringen tvang for alvor værterne frem, og deres sats fik De Kongeblå meget langt tilbage på egen halvdel, men selvom hele holdet forsvarede forbilledligt, kunne de ikke forhindre Ulvene i at udligne til 2-2 på kanten af offside med fem minutter tilbage af opgøret.
Så var det igen lige, men Lyngby-drengene ville ikke nøjes med det ene point. De skubbede derfor frem i jagten på den afgørende scoring, men det gav desværre bagslag, for få minutter senere bragte midtjyderne sig for første gang i kampen foran. Kort efter kunne de endda lukke og slukke til 4-2, da De Kongeblå satsede hele butikken, og det blev også kampens slutresultat. Et ærgerligt nederlag i en kamp, der bestemt godt kunne være endt anderledes, men samtidig må man også sige, at Lyngby-drengene var oppe imod et stærkt Midtjylland-hold, som bød op til dans, selvom De Kongeblå ramte et rigtig højt niveau på dagen. 
Med nederlagene er U19 nummer ni i rækken med fem point for syv kampe, mens U17 er nummer fem med 13 point for syv kampe. Næste opgave for de to mandskaber er endnu et dobbeltopgør, som denne gang finder sted på hjemmebane på lørdag, hvor lokalrivalerne fra FC Nordsjælland kommer på besøg.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products