U17s sejrsstime fik en brat afslutning

Lyngbys ubesejrede U17-mandskab kunne i går eftermiddags sikre sig sin fjerde sejr i træk, da HB Køge kom en tur forbi Lyngby Stadion. Om de efterhånden sejrsvante Lyngby-talenter havde undervurderet opgaven, eller om gæsterne blot ramte en god dag, skal forblive usagt, men allerede ved pausen lå det langt fra i kortene, at sejrsstimen skulle fortsætte.
Fra kampens start fortsatte U17-talenterne ellers deres opløftende form, hvilket udmøntede sig i tre store muligheder inden for de første ti minutter, der desværre ikke blev omsat til scoringer. To gange var træværket således i vejen, mens HB Køges keeper tog sig af en friløber, og så var skæbnen i stedet hård ved De Kongeblå – stik imod spil og chancer bragte gæsterne sig nemlig kort efter foran 1-0. Lyngby-talenterne fortsatte imidlertid ufortrødent med at producere chancer, men da endnu en friløber blev misbrugt, begyndte man at frygte, at det blev en af de dage, hvor bolden bare ikke vil ind. Sådan en dag havde HB Køge langt fra, og det blev tydeliggjort, da de bragte sig foran 2-0 efter en halv time. Endnu en kold spand vand i hovedet på Lyngby-spillerne, der måtte gå til pause bagud 2-0, selvom de havde domineret opgøret målt på spil og chancer.
Fra anden halvlegs start gik De Kongeblå benhårdt efter en hurtig reducering, men deres offensive satsning endte med at give bagslag. Ti minutter inde bragte HB Køge sig nemlig foran 3-0 på et kontraangreb, og med kun lidt over en halv time tilbage virkede kampen dermed så godt som afgjort. Lyngby-talenterne forsøgte dog alligevel at komme tilbage i kampen, og de fik en lille livline, da dommeren med knap en halv time tilbage af opgøret pegede på pletten. To gange tidligere i sæsonen har Jens Odgaard stensikkert udnyttet muligheden fra straffesparkspletten, og denne gang var ingen undtagelse – 3-1-reducering og dermed et spinkelt håb om point.
Håbet gik fra spinkelt til realistisk med et kvarter tilbage af opgøret, da topscorer Emilio Simonsen på en flot soloaktion reducerede til 3-2. Han afdriblede på fornem vis to-tre modstandere, inden han bankede kuglen op i modsatte hjørne og for alvor bragte spænding tilbage i kampen. Selvom Emilio og holdkammeraterne fortsatte dominansen, som de havde gjort stort set hele kampen, var den manglende skarphed og tidspresset for svær en kombination at bryde. Det endte derfor 3-2 til HB Køge, der med sejren overhaler Lyngby i tabellen. Efter otte kampe er de på fjerdepladsen med 12 point, mens De Kongeblå følger trop på en femteplads med 10 point, dog kun for fem kampe.
Næste kamp for U17-holdet er allerede på lørdag mod bundproppen Haderslev, så lad os håbe, at Lyngby-drengene udnytter den mulighed for at komme hurtigt tilbage på sporet. 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products