U17 og U19 spillede begge 3-3 i Randers

Lørdag var vores talentfulde U17- og U19-hold i aktion i Randers, hvor der for U17-holdets vedkommende var revanche på dagsordenen, efter kronjyderne ved Carlsberg Sport Cup i juli måned besejrede De Kongeblå 5-2. U19-talenterne havde omvendt vundet selv samme turnering efter en finalesejr på 1-0 over Randers Freja, så begge årgange havde seneste møde i frisk erindring.
Første hold i aktion var U19-holdet, som startede med at bringe sig foran 1-0 på en scoring af Gustav Marcussen. Efterhånden fik Randers dog presset De Kongeblå længere tilbage på banen, hvilket de udnyttede ved at score to gange – i øvrigt begge gange på standardsituationer. Lyngbys Mads Kaalund nettede imidlertid mellem hjemmeholdets scoringer, og derfor var stillingen 2-2 ved pausen efter en hektisk og til tider rodet første halvleg.
Indtil nu havde Randers ikke været foran i kampen, men det blev der ændret på i anden halvleg, da kronjyderne bragte sig på 3-2 direkte på frispark, og ikke længe efter måtte Lyngbys Adnan Curovic så forlade banen efter at være blevet præsenteret for to gule kort. Så så det pludselig meget svært ud for De Kongeblå, men stik mod alle odds kom drengene dog tilbage i opgøret og fik udlignet til 3-3 på et flot hovedstødsmål af Kevin Tshembe. Den stilling holdt kampen ud, og dermed er U19-holdet noteret for fire point i to kampe, hvilket rækker til en øjeblikkelig tredjeplads i ligaen.
Efter U19 var det så U17-holdets tur, og også her startede De Kongeblå med at dominere spillet og være meget på bolden. Ikke desto mindre bed Randers først fra sig, da de bragte sig foran på en friløber, men Lyngby fik dog svaret igen ved Jens Odgaard, der udlignede til 1-1 på straffespark, hvilket også var stillingen ved pausen.
Lyngby kunne være udmærket tilfredse med indsatsen i første halvleg, men desværre kom drengene skidt ud til anden halvleg. Det straffede hjemmeholdet prompte ved at score to kasser, og så var det i den grad op ad bakke for de unge knægte. På flot fight og stor moral fik de dog bragt sig tilbage i opgøret, først på en scoring af Rasmus Beyer og sidenhen på endnu et straffespark af Jens Odgaard, og så var der igen balance i regnskabet. Mod slutningen pressede De Kongeblå yderligere på for endnu en scoring, men det blev ved 3-3, og dermed var et point i sæsonpremieren en realitet.
De to mandskaber skal næste gang i aktion på hjemmebane mod Silkeborg lørdag den 5. september. U19-holdets kamp starter klokken 13.00, mens U17 starter kort efter klokken 15.15.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products