U17 og U19 får besøg af Silkeborg

Efter to gange 3-3 i Randers sidste weekend skal vores U17- og U19-hold i morgen op mod endnu et jysk mandskab. Denne gang foregår løjerne på hjemmebane mod Silkeborg, hvor U19 skal i kamp lørdag klokken 13 efterfulgt af U17’s kamp klokken 15.15.
De Kongeblå U19-talenter har lagt godt fra land i denne sæson, hvor de åbnede med en imponerende 2-0-sejr på hjemmebane mod FCK, mens det i weekenden blev 3-3 mod Randers Freja. Her viste drengene stor karakter og viljestyrke ved at komme tilbage fra 2-3 – endda med en mand mindre den sidste halve time grundet et rødt kort.
Nu venter så Silkeborg, der i sine to kampe har vundet 4-1 over Brøndby og tabt 1-0 til Esbjerg. Det rækker i skrivende stund til en fjerdeplads, så det bliver bestemt ikke nemt for de unge talenter at bevare deres status som ubesejrede i indeværende sæson.
Ser man bort fra det identiske 3-3-resultat mod Randers Freja, er situationen markant anderledes på U17-siden. Kampen i Randers var nemlig holdets første i sæsonen, da de weekenderne forinden havde fået deres kamp udsat eller var planlagte oversiddere. Rækken er derfor allerede forholdsvis ujævn, for mens Lyngby eksempelvis blot har spillet en enkelt kamp, har modstanderne fra Silkeborg været i aktion hele tre gange.
På baggrund af gæsternes sæsonstart venter der en overkommelig opgave lørdag eftermiddag, da de er startet ud med nederlag på 1-3, 0-7 og 0-3 til henholdsvis Brøndby, Esbjerg og FCK. U17-holdets cheftræner, Christian Sørensen, tager dog ikke noget for givet før morgendagens opgør, selvom det er rækkens bundprop, der kommer på besøg:
”Godt nok har Silkeborg tabt deres første tre kampe, men de har også mødt dygtige modstandere alle tre gange. Vi er ikke selv særlig langt i sæsonen og fik kun ét point i første kamp, hvor vi følte, at vi burde have fået mere, så jeg håber bestemt ikke, at drengene undervurderer opgaven,” fortæller Christian Sørensen, inden han fortsætter: ”Jeg regner med at se et revanchelystent og sultent Lyngby-hold, der vil gå efter en god præstation, og det håber jeg kommer i fokus i langt højere grad end det faktum, at vi skal møde en modstander, som mod tre gode hold ikke har vundet.”
Vi håber at se en masse tilskuere i morgen fra klokken 13 til en eftermiddag i talenternes tegn, hvor der forhåbentlig venter seks kongeblå point forude.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products