U17 jagter fjerde sejr i træk

 Det kører på skinner for Lyngbys U17-hold, der fortsat er ubesejrede i U17 Ligaen efter fire kampe. Man startede sæsonen med 3-3 mod Randers Freja, og sidenhen er det blevet til lutter sejre på 3-0, 3-2 og 3-0 over henholdsvis Silkeborg, AaB og Vejle. Her til eftermiddag kommer HB Køge så en tur forbi Lyngby Stadion, og det er faktisk blot anden hjemmebanekamp i sæsonen for de kongeblå talenter, der indtil videre kun har haft besøg af Silkeborg.
Nu er det så HB Køges tur til at komme en tur i den velkørende Lyngby-maskine, der selvtillidsmæssigt kun kan være optimeret efter sidste uges landsholdsdebut til Oliver Bjerregaard, Rasmus Beyer og Adam Sørensen. Det bliver imidlertid ikke nogen nem opgave at besejre dagens gæster, der indtil nu i sæsonen har præsteret ganske fint. Således står de på rækkens femteplads noteret for ni point i syv kampe efter sejre over Haderslev og Esbjerg samt uafgjorte resultater mod kompetente modstandere som FC Midtjylland og Brøndby. På udebane mod FC København, der i skrivende stund suverænt topper U17 Ligaen med fem sejre af fem mulige, blev det endda kun til et 2-1-nederlag, så noget tyder altså på, at vores U17-talenter får kamp til stregen i dag.
Med seneste form in mente må De Kongeblå dog alligevel påtage sig favoritværdigheden, og skæver man til statistikken, ser det endnu mere positivt ud. Godt nok er der stor udskiftning i årgangene hver sæson, men ikke desto mindre må det give Lyngby-drengene et mindre selvtillidsboost, at de har vundet seks af de seneste ti indbyrdes opgør, hvor det omvendt kun er blevet til en enkelt HB Køge-sejr. Om tidligere opgør spiller en rolle, og om De Kongeblå kan udnytte deres gode form, kan man få at se på Lyngby Stadion i dag klokken 13.00, hvor dommer Simon Rosenlund fløjter kampen i gang. Vi håber naturligvis, at så mange Lyngby-fans som muligt vil bruge et par timer af efterårsferien på at komme og støtte de unge talenter.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products