Tre samlede point i talenternes dobbeltkamp

Lørdag eftermiddag tog Lyngbys U17- og U19-hold imod Silkeborg, og det var en blandet fornøjelse for De Kongeblå. U17 var overbevisende og sejrede 3-0, mens U19 led et 2-1-nederlag.
 
U19 lagde først fra land i solskin og med en pænt fremmøde på lægterne, og de kunne se Silkeborg tage teten fra kampens start. Allerede fem minutter inde i opgøret måtte Lyngby-keeper Jonas Elkjær diske op med en god redning, da en Silkeborg-spiller blev sendt alene igennem på en stikning mellem backen og midtstopperen. Så skulle man tro, at De Kongeblå havde lært lektien, men et kvarters tid senere opstod en stort set identisk situation, og denne gang kunne Elkjær ikke gøre noget – 1-0 til gæsterne.
 
Kampbilledet fortsatte det meste af halvlegen med Silkeborg som det farligste hold og et Lyngby-mandskab, der kæmpede med at få spillet frem på banens sidste tredjedel. Flere gange måtte Elkjær redde hjemmeholdet fra at komme yderligere bagud, og derfor kunne de nok være meget godt tilfredse med kun at være bagud 1-0 ved pausen.
 
Der var i den grad plads til forbedring i anden halvleg, men det kom der så sandelig også. Lyngby-drengene var som forvandlede og spillede pludselig med tempo og fantasi, hvilket udmøntede sig i flere store chancer. Den største faldt til Jacob Lerche, der først måtte se sin afslutning blokeret af Silkeborg-keeperen, og da han var hurtigst over returen, fik en af modstanderholdets forsvarsspillere blokeret på stregen.
 
Bedst som det trak op til en Lyngby-udligning, slog Silkeborg dog til i den anden ende. Et meget tyndt straffespark blev omsat til en 2-0-scoring, og selvom De Kongeblå med rette kunne brokke sig over kendelsen, var Silkeborg tidligere i kampen blevet snydt for et klokkeklart straffespark – uden det selvfølgelig skal betyde, at denne kendelse var korrekt.
 
Kampen døde gevaldigt ud mod slutningen, men Lyngby fik dog pyntet på resultatet, da Mikkel Fossum Basse på fremragende vis flugtede kuglen i kassen uden chance for keeperen. Det var dog for sent, og derfor sluttede det med et 2-1-nederlag, som i høj grad skyldtes en dårlig første halvleg af de unge Lyngby-drenge.
Sejr til U17 
Efter U19’s skuffelse var det så op til U17-holdet at redde lidt af æren, og det så lovende ud allerede tidligt i kampen. Først drønede Jens Odgaard bolden på tværstangen fra kantet af feltet, og efterfølgende misbrugte Emilio Simonsen en chance alene med Silkeborgs keeper – han skulle dog tage revanche senere.
 
Med cirka ti minutter tilbage af halvlegen strøg Oliver Bjerregaard nemlig igennem i Lyngbys venstre side og med flot overblik fandt han Emilio inde foran mål, der denne gang var sikkerheden selv – 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen.
 
Fra anden halvlegs start fortsatte de gode Lyngby-takter, men selvom spillet i perioder var flot og velkomponeret, manglede den sidste skarphed, der ville lukke kampen. Presset fortsatte dog, og det gav pote, da Casper Rasmussen vendte rundt blandt venner og fjender og listede bolden ind til 2-0 ved roden af stolpen. Kort efter blev Silkeborg så reduceret til ti mand efter to gule kort, og så lignede det kampens afgørelse.
 
Mod slutningen var der åbent hus i den amputerede Silkeborg-defensiv, men Lyngbys offensivspillere var enten alt for sløsede eller uskarpe i de afgørende aktioner, og derfor lignede det, at tilskuerne ikke fik en sidste scoring at gå hjem på. I de døende minutter slap Rasmus Beyer dog fri i Silkeborgs højre side, og meget uselvisk fandt han Emilio inde foran, som blev væltet i feltet. Straffesparket tog Emilio sig selv af, og med største selvfølgelighed scorede han til slutresultatet 3-0.   
 
U17-holdet fik dermed sæsonens første sejr, mens U19 omvendt måtte se det første nederlag i øjnene. Begge holds næste kamp er på lørdag den 12. september på udebane mod AAB.
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products