Pokalopgør og flere TV-kampe til De Kongeblå

DBU Pokalens anden runde bliver et opgør mod Ledøje-Smørum fra Danmarksserien. Derudover flyttes tre Lyngby-kampe i 1. division grundet ønsker fra TV3 Sport.
Lodtrækningen til DBU Pokalen blev foretaget i dag klokken 12, og selvom det umiddelbart var B93 som blev oplæst, så stod det efterfølgende klart at De Kongeblå tørner sammen med Ledøje-Smørum – formentlig i en kamp den 1. eller 2. september på udebane. Lyngby strøg igennem første runde af pokalturneringen med en 3-0-sejr over AB, mens Ledøje-Smørum vandt med 6-5 på straffe over Frem.
Udover den nye kamp i programmet er der også kommet ændringer til Lyngbys kampe i 1. division, hvor kampene i 8., 9. og 10. spillerunde alle er blevet udvalgt til TV-transmission. I 9. spillerunde betyder det, at Lyngby møder FC Roskilde på udebane torsdag den 10. september klokken 18.15 fremfor om fredagen.
Søndagen forinden er der dog hjemmekamp på Lyngby Stadion i 8. spillerunde. Her fastholdes spilledagen søndag den 6. september, men tidspunktet ændres fra klokken 15.00 til klokken 18.00. Samme øvelse sker i 10. spillerunde, hvor Lyngby får besøg af Næstved. Spilledagen fastholdes til fredag den 18. september, men i stedet for klokken 19.00 sparkes kampen i stedet igang 20.45.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products