Odgaard og Snorre udtaget til U17-landsholdet

To af Lyngbys U17-spillere, Jens Odgaard og Oskar Snorre, er blevet udtaget til U17-landsholdets kommende kvalifikationskampe mod Grækenland, Kasakhstan og Island.
I slutningen af september drager U17-landsholdet til Island for at spille den første runde EM-kvalifikationskampe frem mod maj måneds U17-EM i Aserbajdsjan, og her har to Lyngby-spillere fundet vej til truppen. Målmand Oskar Snorre og angriber Jens Odgaard er således begge en del af den 18-mandstrup, der lægger ud med at møde Grækenland den 22. september i Keflavikavöllur.
Den 24. september går det så løs mod Kasakhstan, inden de danske talenter lukker og slukker mod Island den 27. september. Med tre kampe på seks dage bør der være gode forudsætninger for spilletid for de to Lyngby-talenter, der ellers kæmper med en stærk gruppe af spillere. Oskar Snorre er udtaget som en af to målmænd og skal konkurrere med Brøndbys Casper Haugervig, mens Jens Odgaard er i skarp konkurrence med flere offensive spillere fra blandt andet Brøndby, AGF og FC Midtjylland.
De to Lyngby-talenter er dog ikke helt uprøvede i landsholdssammenhæng. Oskar har således spillet fire landskampe for U16-landsholdet og to for U17-landsholdet, mens Jens nåede otte kampe på U16-landsholdet og indtil videre fire på U17-landsholdet. Det blev til tre scoringer i de otte U16-kampe for Lyngby-angriberen, mens det første mål i U17-landsholdstrøjen stadig lader vente på sig. Med to scoringer i to kampe i denne sæsons U17-liga samt 15 mål i sidste sæson er det dog blot et spørgsmål om tid, før den fysisk stærke angriber får hul på bylden og scorer sine første mål for U17-landsholdet.
Oskar var ligesom Jens også en del af Lyngbys U17-trup i sidste sæson, hvor han med sikker stil agerede sidste skanse i flere kampe. På et til tider offensivt indstillet mandskab blev der stillet store krav til den unge målmand, der imponerede i sit første år som U17-spiller, og derfor naturligvis igen er at finde mellem Lyngby-stængerne i denne sæson. Senest fik han og holdet et clean sheet i 3-0-sejren over Silkeborg, mens det defensivt gik mindre godt i sæsonpremieren mod Randers Freja, der scorede tre gange i 3-3-opgøret.
Ud over de to Lyngby-spillere tæller 18-mandstruppen fire spillere fra henholdsvis Brøndby og FCK, tre fra FC Midtjylland, to fra AGF og én spiller fra henholdsvis FC Nordsjælland, Silkeborg og Esbjerg.

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products