Mål og masser af spilletid til Lyngbys landsholdsspillere

U17- og U19-ligaerne ligger i disse uger stille, fordi flere af ungdomslandsholdene er samlet til diverse opgaver. U17-landsholdet er eksempelvis draget til Island for at spille tre kvalifikationskampe frem mod U17-EM til sommer, mens U18-landsholdet spiller to venskabskampe mod Schweiz i Portalban, og i begge trupper er der Lyngby-spillere at finde.
Målmand Oskar Snorre og angriber Jens Odgaard var begge en del af det U17-landshold, der i tirsdags spillede 0-0 i første kamp mod Grækenland. Danskerne vadede i chancer kampen igennem, men skarpheden manglede, og derfor var det reelt kun Snorre, der kunne være tilfreds med sit clean sheet, selvom det var en stille dag på kontoret for den talentfulde Lyngby-keeper.
I næste kamp mod Kasakhstan var Snorre så henvist til bænken, mens Jens igen var foretrukket som enlig angriber, og der gik ikke lang tid, før den store angriber kvitterede for tilliden. Allerede et minut inde i kampen blev han nemlig sendt alene afsted på en friløber, og stensikkert bragte han de rød-hvide talenter i front 1-0. Danmark scorede yderligere tre gange, mens Kasakhstan fik pyntet på resultatet, og derfor endte det 4-1 til danskerne, der dermed fik en god optakt til sidste kamp mod Island, som spilles søndag klokken 16.00.
På U18-siden var Adnan Curovic og Oliver Kjærgaard begge en del af U18-landsholdets to kampe mod Schweiz. I første kamp var der blevet til plads begge Lyngby-talenter fra start, hvor Adnan spillede i det centrale forsvar og Kjærgaard havde indfundet sig på midtbanen. Danskerne kom hurtigt foran 1-0, hvilket også var stillingen ved pausen, hvor Kjærgaard blev udskiftet. I anden halvleg kunne end ikke Adnan forhindre schweizerne i at score to gange, og derfor kunne værterne trække sig ud af opgøret med en 2-1-sejr i bagagen.  
Samme modstander ventede to dage senere, og igen var begge Lyngby-talenter at finde i startopstillingen. Kjærgaard virkede opsat på at revanchere udskiftningen i kampen forinden, og allerede efter fire minutter stjal han på fremragende vis bolden fra en modstander og driblede selv ned og bragte danskerne foran 1-0. Kort efter blev det også 2-0, men schweizerne kom tilbage på 2-2, inden en tidligere Lyngby-spiller, Dortmunds Jacob Bruun Larsen, bragte Danmark foran 3-2. I de døende minutter scorede schweizerne to hurtige mål, men selvom det endte med et 4-3-nederlag, fik både Adnan og Kjærgaard 90 minutters landsholdsfodbold i benene og vigtig erfaring til fremtidige opgaver.
U17-landsholdet har som nævnt endnu en EM-kvalifikationskamp på programmet, inden de kan rejse hjem til Danmark og holde pause fra landsholdsfodbold for resten af 2015. U18-landsholdet skal derimod på træningssamling i Tilst den 27.-28. oktober, før de kan holde velfortjent vinterferie. 
 

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products