Lyngbys U19-hold i finalen ved Carlsberg Sport Cup

Gårsdagens kampe i Carlsberg Sport Cup flaskede sig sådan, at Lyngby og Randers Freja vil besætte de to første pladser såvel i U17 som U19 turneringen.
I de to U17 kampe blev udfaldet sådan, at AB spillede 2-2 IFK Norrköping, og Randers Freja endnu engang sejrede, denne gang hele 6-1 mod de bosniske drenge fra Mostar.  I U19 turneringen skulle finaledeltagerne findes og trods et 1-0 nederlag til Mostar, lykkedes det De Kongeblå fra Lyngby at kvalificere sig til finalen på bedre målscore end netop Mostar. I puljens anden kamp fik Fredrikstad deres første sejr med en snæver 3-2 sejr over FRAM Reykjavik.
Modstanderen for Lyngby i finalen bliver Randers Freja, der vandt en snæver 1-0 sejr over AB. I puljens anden kamp fik det sympatiske hold fra Istanbul Basaksehir endelig en sejr med 1-0 over Falkenberg, men det var ikke nok til at rykke op og ned på stillingen.
Finalen i U19 turneringen bliver dermed et rent dansk anliggende og herfra vil vi gerne opfordre folk til at komme op og se vores talentfulde U19 drenge kl. 13 på Lyngby Stadion.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy