Lyngby-reserver tabte til B93

B93 fightede en sejr hjem overfor et stærkt hold Lyngby-reserver, der efter 90 minutter kunne se hjemmeholdet løbe med en 3-0-gevinst.
Selvom Lyngby officielt stillede med et reservehold, så var navne som David Boysen, Bror Blume, Michael Lumb og Daniel Jensen trods alt på holdkortet. Og det var bestemt ikke et dårligt mandskab, der løb på banen mod B93 fra 2. Division mandag eftermiddag. Efter 90 minutter måtte man dog sande, at B93 var skarpere på dagen – om end resultatet på 3-0 nok var en kende i overkanten.
Det reelle kampbillede var nemlig, at Lyngby sad på langt hovedparten af spillet. B93 var dog skarpere og på fire chancer scorede tre gange. Niclas Rønne åbnede efter 11 minutter, mens Olcay Senoglu og Oliver Drost lukkede opgøret med scoringer i 2. halvleg.
Lyngby havde undervejs godt styr på spillet, men B93 forsvarede forbilledligt og afviste enhver Lyngby-tilnærmelse. Og med kynisme i Lyngby-feltet var resultatet egentlig fortjent nok – og selvom det ikke havde været retvisende kunne sejren faktisk være blevet på fire scoringer. Mod slutningen fik B93 nemlig straffespark, men målmand Viktor Noring klarede Olcay Senoglus forsøg fra 11-meterpletten i fornem stil.
Lyngby åbner reserveholdsturneringen på mandag den 3. august klokken 13 med en udekamp mod FC København på Peter Bangsvej.
B93 – Lyngby res. 3-0 (1-0)
1-0 Niclas Rønne (11), 2-0 Olcay Senoglu (54), 3-0 Oliver Drost (67)
Lyngbys startopstilling:
Viktor Noring – Mads Gabel, Kevin Tshiembe (U19), Mads Nordam, Michael Lumb – Valon Ljuti, Daniel Jensen – Vito Hammershøy-Mistrati, Bror Blume, David Katz Boysen – Gustav Therkildsen.
Indskiftet:
Lee Rochester, Mathias Mejer Knudsen, Lorent Callaku (U19), Marcus Backmann (U19), Mads Kaalund (U19).
Ikke benyttet:
Jonas Elkjær (U19) (GK)

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products