Lyngby klar til hjemmestærke Helsingør

Superligaen ligger godt nok stille på grund af landskampsrunde i hele Europa, men i Bet25 Ligaen ruller bolden ufortrødent videre. Det gør den blandt andet i morgen på Helsingør Stadion, hvor De Kongeblå skal forsøge at fastholde ligaens førsteplads mod oprykkerholdet FC Helsingør.
At det nordsjællandske mandskab er oprykkere, har imidlertid været svært at få øje på i denne sæson, hvor holdet ligger overraskende godt til i Bet25 Ligaen. I skrivende stund befinder de sig på en syvendeplads med 14 point for 11 kampe, og med en sejr i morgendagens kamp vil Christian Lønstrups tropper blot være fem point efter David Nielsen og co. og med de rigtige resultater i andre kampe blot ét point fra oprykningspladserne. Kampen spilles som sagt på Helsingør Stadion, og her har hjemmeholdet været særdeles overbevisende i denne sæson. Godt nok kan de ikke prale af en Lyngby-statistik med lutter sejre, men det er endnu ikke blevet til nederlag på eget græs, hvor man har hentet 11 point i fem kampe.
Lyngby har som bekendt ikke imponeret på udebane i denne sæson, hvor det ikke er lykkedes at hente en sejr siden anden spillerunde i Horsens. Der var dog en smule fremgang at spore med 1-1 i FC Vestsjælland for to uger siden, og De Kongeblå kan desuden skæve til det seneste opgør mod Helsingør, hvor det blev til en overbevisende 4-1-sejr hjemme på Lyngby Stadion. Lige præcis den Lyngby-sejr var faktisk med til at starte en mindre god periode for Helsingør, der inden da havde optjent ni point i fem kampe, men sidenhen fandt et mere naturligt leje med fem point i seks kampe. I seneste kamp var morgendagens værter på besøg på Harboe Arena, hvor Lyngby weekenden forinden havde fået 1-1 mod FC Vestsjælland, og her måtte oprykkerne se sig klart besejret 3-0 af vestsjællænderne.
Helsingør-cheftræner Christian Lønstrup råder over flere dygtige spillere, men hvis man skæver til statistikken, bør Lyngby holde ekstra godt øje med André Riel. Angriberen har scoret seks mål i ligaen indtil nu, hvilket bringer ham op som delt topscorer i Bet25 Ligaen sammen med De Kongeblås David Boysen og Kjartan Finnbogason fra AC Horsens. Derudover kommer hjemmeholdet sandsynligvis til at stille med profiler som Mads Laudrup, Klaus Lykke og den tidligere Lyngby-spiller, Rasmus Minor, så det bliver bestemt ikke nogen nem opgave, der venter David Nielsens udvalgte, der dog fortsat må påtage sig favoritværdigheden – også selvom Michael Lumb, Daniel Jensen og Frederik Gytkjær er ude med skadesproblemer. 
Der er kick-off i Helsingør klokken 13.00
Lyngbys trup mod FC Helsingør:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 4. Mathias Tauber, 6. Mads Gabel, 7. Jesper Christjansen, 8. Oke Akpoveta, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 11. Danilo Arrieta, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Dennis Sørensen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen.
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products