Lyngby jagter sjette hjemmegevinst i streg

Søndag skal Lyngby forsøge at fortsætte den flotte hjemmebanestime. Det sker når Skive IK gæster Lyngby Stadion!
Endnu en hjemmekamp og tre point mere ind på kontoen – sådan må målsætningen nødvendigvis være for David Nielsens tropper, og selvom man selvfølgelig ikke skal sælge skindet, før bjørnen er skudt, så må Lyngby karakteriseres som værende storfavoritter i søndagens kamp.
Skæver man til den indbyrdes historik holdene imellem tyder endnu mere på en Lyngby-sejr, for de seneste fire hjemmekampe mod morgendagens gæster er endt med fuld Lyngby-gevinst, og man skal faktisk helt tilbage til sæsonen 2009/10 for at finde seneste Skive-sejr på Lyngby Stadion. I foråret vandt skibonitterne godt nok 1-0 på hjemmebane på en scoring af den nuværende Lyngby-spiller, Danilo Arrieta, men det er eneste sejr i de seneste seks indbyrdes opgør på alle baner.
Selvom De Kongeblå kan glæde sig over, at Danilo Arrieta ikke længere er Skive-spiller, er der stadig et par prominente navne at bide mærke i hos gæsterne. I centerforsvaret har man blandt andet den tidligere Norwich-, Vejle- og Silkeborg-spiller, Jens Berthel Askou, der i øvrigt fungerer som spillende assistenttræner for cheftræner Joakim Mattson, mens man i FC Vestsjælland har lejet Thiago Pinto Borges for hele efterårssæsonen. I sommerpausen forstærkede man sig desuden med FC Midtjylland-lejesvendene, Mikkel Frankoch, Musefiu Ashiru og Razak Adebayo Odeyemi, og især sidstnævnte har udmærket sig med tre scoringer, hvilket gør ham til topscorer for skibonitterne.
FC Midtjylland-lejesvenden kom imidlertid ikke på tavlen i Skives seneste kamp, men det dvæler de nok ikke for længe ved, for i onsdagens midtugekamp besejrede man alligevel topholdet Fredericia med 2-0 på eget græs på mål af Andreas Albech og Mikael Uhre. Sejren over Ove Pedersens tropper var samtidig den tredje i træk i alle turneringer, og skibonitterne har faktisk ikke tabt en kamp siden et 3-1-nederlag ude mod Vejle for tre ugers tid siden.
Dermed er de ubesejrede i de seneste tre ligakampe, som har kastet sammenlagt syv point af sig. Den seneste tids gode stime har samtidig bragt Skive et godt stykke væk fra bunden, hvor man står noteret for 11 point for 10 ligakampe, og desuden har hele syv point ned til FC Vestsjælland på rækkens sidsteplads. FC Vestsjælland var netop Lyngbys seneste modstander i 1. division, hvor Lyngby formåede at hente et enkelt point i Slagelse.
Målscorer ved den lejlighed var Frederik Gytkjær, og han er naturligvis med i truppen til morgedagens kamp. Den tæller i alt 18 mand, og i forhold til sidst er der gensyn med Bradley Surprise og Vito Mistrati, der afløser en småskadede Michael Lumb og Daniel Jensen.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 15.00 – køb din billet her!
Lyngbys trup mod Skive IK:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 4. Mathias Tauber, 7. Jesper Christjansen, 8. Oke Akpoveta, 9. Lasse Fosgaard, 10. Suprise, 11. Danilo Arrieta, 13. Vito Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Dennis Sørensen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products