Lyngby Boldklub underskriver kontrakter via esignatur

Lyngby Boldklub underskriver kontrakter via esignatur
Som første sportsvirksomhed benytter Lyngby Boldklub esignatur, en digital underskriftløsning, når nye kontrakter indgås – både på og uden for banen.
Udviklingen hos de Kongeblå i Lyngby Boldklub fortsætter. Denne gang er det på den administrative front, hvor klubben har implementeret den innovative og digitale løsning esignatur. Det er blevet muligt med den nye BusinessPartner aftale, som er indgået med Rovsing Applications, som står bag tjenesten. Formålet er, at det skal være nemmere, hurtigere og mere sikkert at få underskrevet dokumenter digitalt af samarbejdspartnere og nye spillere.
”Som sportsvirksomhed er esignatur et vigtigt redskab til at effektivisere vores arbejde og gøre det nemmere og mere sikkert for både klubben og vores partnere at underskrive aftaler. Det er ikke mindre end 2 år siden, at vi fx fik kontrakter godkendt hos DBU via fax. I dag kan vi gøre det med et par klik på computeren. Derfor ser vi frem til at kunne benytte esignatur, når der skal underskrives spilleraftaler – især i de hektiske perioder op til at transfervinduet lukker,” fortæller Dennis Poulsen, som er adm. direktør i Lyngby Boldklub A/S.
Aftaler, der før kunne tage dage at indgå, kan nu klares hurtigt, nemt og sikkert digitalt. Her står esignatur for processen med at sende dokumenterne, og så fungerer NemID som kuglepennen, der skriver aftalen under.
”Når aftalen er underskrevet af alle parter, får man besked på mail. Man kan så hente, gemme og printe aftalen og bruge den som juridisk bindende dokument”, forklarer Christian Jönsson, som er direktør hos Rovsing Applications. Han ser desuden frem til at være en del af holdet og indgå i et spændende og værdifuldt partnerskab. ”Lyngby Boldklub er en innovation virksomhed ligesom Rovsing Applications, der tilbyder et nyt unikt produkt med deres innovative BusinessPartner program. Her er der opstillet klare målsætninger for samarbejdet, som sikrer at aftalen skaber værdi for begge parter.”
Kunne du tænke dig, at prøve esignatur gratis og se hvor nemt du kan gøre det for dine kunder at underskrive digitalt? Så læs mere på www.esignatur.dk
Daniel Jensen var den første spiller i Lyngby Boldklub, som underskrev sin kontrakt med esignatur. 
Fakta:
– NemID er blevet brugt mere end 2 milliarder gange af 4,35 millioner borgere
– Med digital signering siger du ikke bare farvel til papir, porto og konvolutter, du frigør også ressourcer til andre opgaver
– En digital signatur med esignatur er lige så juridisk bindende som underskrift med en kuglepen 
– esignatur er modulopbygget, så det passer til netop dine behov, afhængig af antal signeringer, branche og serviceniveau.
– Med esignatur kan flere underskrive det samme dokument – du bestemmer selv antallet af underskrivere
– Når du bruger esignatur til digital signering, kan du oprette en underskrivningsrækkefølge
(Kilde: http://ue.dk/telekommunikation/30035/esignatur-paa-mobilen)
 

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products