Ingen Carlsberg Sport Cup uden bolddrenge og piger

Hvert år turneringen har løbet af stablen har det været med hjælp fra spillere i Lyngby Boldklub's ungdomsafdeling, der har været bolddrenge og piger til stævnet. En fantastisk mulighed for nogle af klubbens helt unge spillere til at opleve elitekampe på højeste niveau helt tæt på, og tilslutningen har i år, som alle andre år, været høj.
Deres samvittighedsfulde indsats er heller ikke gået ubemærket hen, specielt ikke tirsdag hvor kampene blev afviklet under massive regnskyl. En imponeret Thomas Lollike, cheftræner for Lyngby's u-19 hold, arrangerede derfor et fællesfoto med sit hold og nogle af stævnets bolddrenge efter 2-0 sejren over Fredeikstad FK tirsdag aften.
Et skulderklap for et godt stykke arbejde. Skulle man have lyst til at være bolddreng/pige til Carlsberg Sport Cup mangler vi nogle stykker til lørdag. Kampene er kl. 10.00, 11.30 samt til U19 finalen kl. 13.00. Send en mail til JHA-84@hotmail.com hvis du har mulighed for at komme.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Andreas Bjelland skriver kontrakt med De Kongeblå

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en permanent aftale til sommeren i 2023, når hans aftale med FCK udløber denne sommer. Bjelland har det seneste år været udlejet til Lyngby og har været en vigtig del af holdet – både på banen og i omklædningsrummet.

Læs mere »

Lyngby forlænger kontrakten med Brian Hamalainen

Lyngby Boldklub og Brian Hamalainen forlænger kontrakten til sommeren i 2023. Den alsidige forsvarsspiller har vist sig godt frem i foråret og udviklet sit spil til at dække flere positioner, hvilket giver holdet en stor fleksibilitet, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products