Ibrahim Koroma forlader Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub og forsvarsspilleren Ibrahim Koroma har besluttet sig for at gå hver til sit.
Lyngby Boldklub hentede i vinter Ibrahim Koroma til klubben fra Varberg BoIS i den næstbedste svenske række, men partnerskabet har ikke udviklet sig som ønsket. Fra begge parters side af bordet er der derfor enighed om at ophæve den kontrakt, der ellers løb endnu 2 år ud i fremtiden.
”Af flere årsager er vi ikke lykkedes med at få bragt Koroma ind på holdet og ind i dansk fodbold, så det bedste er, at vi nu er enige om at ophæve aftalen så Koroma kan komme videre i sin fodboldkarriere. Det er en løsning alle parter er tilfredse med, og vi ønsker Ibrahim held og lykke i fremtiden” udtaler cheftræner David Nielsen.
Ibrahim Koroma har en fortid hos Varberg BoIS og Trelleborg i Sverige samt hos amerikanske DC United, der hentede forsvarsspilleren i hjemlandet Sierra Leone. Koroma fik 3 kampe som indskifter for De Kongeblå i 1. division.
Lyngby Boldklub ønsker Koroma held og lykke med fremtiden.

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products