DN vil teste sit hold af mod Esbjerg

Lyngby møder Superliga-klubben Esbjerg i næste runde af DBU Pokalen. Det er ikke en ønskelodtrækning ifølge cheftræner David Nielsen.
Efter 3-0 over AB og 5-0 over Ledøje-Smørum er Lyngby klar til 3. Runde i DBU Pokalen. Her ville lodtrækningen det således, at De Kongeblå får besøg af fra Superligaen. Esbjerg kom således op ad bowlen, og den matchning har man det blandet med på Lundtoftevej:
”Esbjerg har et hold spækket med profiler. De slog os så sent som for 6 uger siden på vores egen bane, så vi ved at vi har langt op til dem niveaumæssigt. Men vi er glade for at få muligheden for at spille mod et rigtig fornuftigt Superliga-hold, og vi håber at vi på dagen kan matche dem” fortæller cheftræner David Nielsen, hvis hold i pressen har fået lovprisende ord med på vejen fra det vestjyske:
”Jeg har registreret at vi modtager en del rosende ord fra Esbjerg, og det takker vi for. Jeg er utrolig godt tilfreds med vores pokalindsats så langt, og vi håber at vi kan fortsætte ved at levere en god præstation mod Esbjerg” lyder det fra David Nielsen.
Det er femte gang på 10 åaring;r, at Lyngby og Esbjerg tørner sammen i DBU Pokalen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

100-ÅRS JUBILÆUMSFEST

Endelig kan vi holde Lyngby Boldklubs 100-års jubilæumsfest, og dermed sætte et festligt punktum for jubilæumsaktiviterne, lettere forsinket. Jubilæumsfesten afholdes lørdag

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products