DN: Vejle er et af de bedste hold i rækken

Efter to nederlag i træk kom De Kongeblå i sidste weekend endelig tilbage på sporet i Bet25 Ligaen, da det blev til en overbevisende 4-1-sejr på hjemmebane mod FC Helsingør.
I dag ruller bolden så igen på Lyngby Stadion, hvor Vejle kommer på besøg. Dagens gæster besejrede senest FC Roskilde 2-1 på udebane, mens det weekenden før blev til en 1-0-sejr over Næstved, og selvom det også er blevet til et enkelt nederlag og et par uafgjorte kampe, befinder Vejle sig i skrivende stund på en fjerdeplads i ligaen blot et enkelt point efter Lyngby. Cheftræner David Nielsen har da også respekt for dagens modstander:
”Vejle er et af de bedste hold i 1. division, men det anser vi også os selv for at være. De er et godt organiseret mandskab, som er fysisk stærke, men også gode med bolden og generelt holder et højt niveau over hele linjen, så vi ser frem til udfordringen,” fortæller David Nielsen.
Lyngby startede sæsonen som lyn og torden med tre sejre på stribe i Bet25 Ligaen, men efterhånden gik gassen en smule af ballonen, og sidenhen har De Kongeblå ikke været at finde på rækkens dukseplads. Man er dog stadig lige i hælene på Fredericia og Vendsyssel, og selvom der er plads til forbedring, er David Nielsen pænt tilfreds med sæsonstarten:
”Vi er godt på vej, og jeg synes, der er fremskridt at spore. Pointmæssigt er vi dér, hvor vi gerne vil være, selvom vi selvfølgelig gerne ville have vundet endnu flere kampe. Omvendt føler vi, at vi har en god idé om, hvorfor vi har tabt de kampe, og det giver os mulighed for at forbedre vores præstation fremover.”
Sæsonens tre hjemmekampe har indtil videre resulteret i maksimumpoint, mens det har knebet mere på udebane, hvor det blot er blevet til tre point ud af ni mulige. Noget kunne altså tyde på, at De Kongeblå føler sig bedst tilpas på eget græs, men David Nielsen mener dog ikke, at man kan tale om et decideret udebanekompleks:
”Generelt har der været utroligt få udebanesejre i rækken, og vi har jo tabt på udebane til de to hold, som ifølge tabellen har været bedst indtil nu. Så kan man ligge den betydning i det, man vil, men vi ønsker ikke at dvæle for længe ved hverken sejre eller nederlag, for vi skal videre til næste kamp,” siger David Nielsen og fortsætter:
”Vi kan godt lide at spille på Lyngby Stadion, og jeg tror generelt, at de fleste hold har det bedst hjemme. Nu kommer der så en svær modstander på besøg, så nu finder vi for alvor ud af, hvor gode vi er på hjemmebane, og det glæder vi os til.”
Kampens dommer er Benjamin Leander, der fløjter til start klokken 18.00 på Lyngby Stadion.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products