Danilo med mod Roskilde – Tauber og Fosgaard fortsat ude

I morgen skal Lyngby forsøge at fortsætte den seneste tids opløftende takter, når FC Roskilde byder op til dans hjemme på Roskilde Idrætspark. I forhold til Vejle-kampen glider Bror Blume ud af truppen for at give plads til Danilo Arrieta, der er vendt tilbage fra skade, mens Lasse Fosgaard og anfører Mathias Tauber stadig ikke er kommet sig over de skader, der også holdt dem på tribunen i søndags.
Med 3-2 over Vejle er De Kongeblå inde i en lille sejrsstime, som forhåbentlig kan fastholdes, når det i morgen går løs på udebane mod FC Roskilde. Værterne startede sæsonen godt ud med to sejre i de første tre kampe, men sidenhen er det gået markant ned af bakke for sidste sæsons oprykker, der lige nu er at finde på en niendeplads i Bet25 Ligaen. Den drastiske rutsjetur ned i tabellen skyldes i særdeleshed, at midtsjællænderne ikke har vundet deres seneste fire kampe, hvor det blot er blevet til to point.
Senest blev det 1-1 i Næstved på en meget sen scoring af Lars Brøgger Hansen, og generelt har morgendagens værter da også haft svært ved at finde netmaskerne i denne sæson. Seks mål er det således blevet til i syv ligakampe indtil nu, mens der omvendt kun er lukket otte mål ind i den anden ende. På papiret råder cheftræner Anders Theil ellers over et ganske slagkraftigt mandskab, der tæller rutinerede profiler som Mikkel Thygesen, Jan Kristiansen, Anders Møller Christensen og Jesper Bech. Derudover kan de to tidligere Lyngby-spillere, Bajram Fetai og Martin Andersen, også komme til at spille en rolle i kampen, så der er vist ingen tvivl om, at Lyngby-spillerne i den grad skal være på tæerne, når det går løs klokken 18.15.
Skal man tro statistikken har Lyngby dog en god chance for point. Sidste sæsons indbyrdes opgør endte således med to sejre på hjemmebane på 2-0 og 3-1, mens det på udebane blev 0-0, og vurderet ud fra de tre opgør kunne David Boysen sagtens gå hen og blive afgørende i morgen. Han er nemlig ikke blot topscorer i Bet25 Ligaen, men har også scoret tre af Lyngbys seneste fem mål mod FC Roskilde, og derfor er han selvsagt en af de spillere, som Lyngby bør sætte deres lid til i opgøret, og som hjemmeholdet bør holde ekstra godt øje med. 
På skadesfronten er der opløftende nyt, da Danilo Arrieta er blevet den skade kvit, der holdt ham ude af Vejle-kampen, efter han ellers havde brilleret med to mål mod Helsingør ugen forinden. Mathias Tauber og Lasse Fosgaard er desværre stadig skadede og er derfor ikke en del af truppen til Roskilde-kampen, der tæller følgende 18 spillere:
Lyngbys trup mod FC Roskilde:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Thomas Guldborg Christensen, 3. Michael Lumb, 6. Mads Gabel, 7. Jesper Christjansen, 8. Oke Akpoveta, 10. Surprise, 11. Danilo Arrieta, 12. Mads Nordam, 14. Philip Rasmussen, 15. Jeppe Kjær, 19. Dennis Sørensen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 24. Thomas Sørensen, 25. Daniel Jensen, 26. Frederik Gytkjær.
 

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products