Årets første topbrag

Søndag eftermiddag er der topopgør på menuen! Lyngby tager hjemme på Lyngby Stadion imod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg IF i en kamp mellem to mandskaber, der regnes for de absolutte favoritter til oprykning.
Kampen fløjtes i gang klokken 15.00 og 2×45 minutter har hele fodbold-Danmark en indikation af det indbyrdes styrkeforhold mellem de to favoritter. En eventuel vinder må leve med det ultimative oprykningspres – men det er en opgave, som begge mandskaber nok gladelig tager på sig.
Silkeborg har, ligesom Lyngby, forstærket sig overordentligt fornuftigt. Målræven Andreas Albers ligner en opgradering af Silkeborgs i forvejen skarpe angreb og med kuglestøberen Martin Thomsen og målfarlige Emil Scheel i maskinrummet, så er profilerne på plads for Kim Poulsens mandskab, der også er startet sæsonen fornuftigt med 2-1 over FC Vestsjælland og 1-1 mod Vendsyssel.
Hos Lyngby kan man glæde sig over en resultatmæssig perfekt åbning i de to første kampe. Først med 1-0 hjemme over HB Køge, og især efter 4-2 i Odder over AC Horsens, hvor forholdene i den grad var imod De Kongeblå. Vilje, styrke og hårdt arbejde kom i fokus og her leverede De Kongeblå.
Trænerduoen David Nielsen og Thomas Nørgaard har til denne kamp valgt at udtage 19 spillere. Oke Akpoveta og Surprise er begge tilbage i truppen efter overståede mindre skader. Ellers er grundstammen i store træk den samme til dette opgør.
Køb billet til topbraget ved at klikke her! Og husk at du stadig kan nå at deltage i Profil Rejsers konkurrence om et gavekort på 4.000 kr. Vil du have et lod i puljen, så klik her.
Lyngbys trup mod Silkeborg IF:
1. Viktor Noring (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 6. Mads Gabel, 7. Jesper Christjansen, 8. Oke Akpoveta, 9. Lasse Fosgaard, 10. Surprise, 11. Danilo Arrieta, 12. Mads Nordam, 14. Philip Rasmussen, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Dennis Sørensen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 24. Thomas Sørensen, 25. Daniel Jensen, 26. Frederik Gytkjær.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products