Information om dagens kamp mod HB Køge

Besøgende til dagens kamp skal være opmærksomme på, at en del af Lyngby Stadion er lukket af grundet arbejde med etablering af nye lysmaster.
Der er netop nu igang med at blive lagt fundamenter til de to nye master på den østlige side af Lyngby Stadion. Arbejdet medfører to små byggepladser, der desværre begrænser adgangen til Hellerup Finans-tribunen til dagens kamp. Det vil derfor ikke være muligt at komme over på stå-afsnittet på Hellerup Finans-tribunen. Tilskuere skal således benytte Nordea-tribunen eller alternativt placere sig i svinget ved spillertunellen.
Ændringerne har ingen indflydelse på adgangsforholdene, og alle Lyngby-fans skal fortsat benytte indgangene i den nordlige ende – præcis som i sidste sæson.
Vi beklager besværet, men til gengæld kan man glæde sig over at arbejdet med både lysmaster og Sydtribune skrider planmæssigt frem og forventes afsluttet i løbet af efteråret. Den begrænsede adgang til Hellerup Finans-tribunen gælder kun til dagens kamp.
Sæsonkort
Har du indenfor de sidste to dage bestilt sæsonkort til enten afhentning eller afsendelse, så kan du hente kortene i billetboden forud for dagens kamp. Boden åbner kl. 16.45 samtidig med stadion. Her vil det også være muligt at købe sæsonkortet, hvis du endnu ikke har fået den del klaret.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy