Lyngby torsdags-tester mod divisionskolleger

Sen torsdag eftermiddag byder på sommerens sidste testkamp. Generalprøven står mod FC Roskilde med kick-off på Lyngby Stadion klokken 17.00.
Efter to kampe mod FC Vestsjælland og Esbjerg fB er sommerens tredje og sidste testkamp lige for døren. De Kongeblå lagde skarpt fra sommerlandet med en 2-0-sejr over FC Vestsjælland, men kom ned på jorden igen med Esbjerg fB med 1-2. Kampen mod FC Roskilde torsdag eftermiddag er sidste chance for at tanke kampmæssig selvtillid inden det går løs i sæsonpremieren næste torsdag mod HB Køge.
FC Roskilde har en gang tidligere denne sommer spillet træningskamp – det var mod FC Helsingør, der netop er rykket op i 1. division. Her endte det hele uafgjort 2-2 – blandt andet i kraft af et mål fra den tidligere Lyngby-spiller Martin Andersen, der har benyttet sommerpausen til at skifte De Kongeblå ud med netop FC Roskilde.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 17.00.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy