Lyngby tester mod Esbjerg lørdag eftermiddag

Lyngby Boldklubs bedste mandskab er i aktion igen lørdag eftermiddag, hvor De Kongeblå får besøg fra Vestjylland. Esbjerg fB med Niels Frederiksen i spidsen gæster Lyngby Stadion med kick-off klokken 13.00.
Sommerens træningskampe er i fuld sving og efter Lyngbys sejr i midtugen over FC Vestsjælland venter der modstand fra øverste hylde lørdag eftermiddag. Esbjerg er modstanderen i en svær kamp for David Nielsens tropper, der møder et EFB-mandskab, der nærmer sig Superligaformen. Udover den stærke modstand byder kampen også på et gensyn med den tidligere Lyngby-profil Ryan Johnson Laursen og tidligere cheftræner Niels Frederiksen
For David Nielsen og Thomas Nørgaard på bænken bliver det en god mulighed for at teste formen af mod en flok rigtigt dygtige Esbjerg-spillere. Du kan opleve det hele ved at troppe op på Lyngby Stadion, hvor der er kick-off klokken 13.00. Vi tænder både grill og fadølsanlæg, så der er mulighed for at se kampen med lidt godt til ganen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Kend din roomie – afsnit 1

Sammen med Rudolf Freelance & Consulting har vi sat nogle af spillerne i stævne til en lille videokonkurrence. Reglerne er simple – de skal være enige om svaret for at få point!

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Du har ikke lagt nogen varer i din kurv.

Se varerkategorier