Sommerens første test spilles imorgen

Tirsdag eftermiddag tester Lyngby Boldklub for første gang formen af i en træningskamp. Det sker når FC Vestsjælland gæster Lyngby Stadion til den første af tre sommertræningskampe. Dermed er der også mulighed for at se den nye cheftræner David Nielsen og assistent Thomas Nørgaard i aktion for første gang – og naturligvis de nye navne som Lyngby har hentet henover sommeren.
Vi tænder naturligvis grillen og sørger for Lyngby-pølser, så du kan få stillet den lille eftermiddagssult. Det er også muligt at købe sæsonkort i Lyngby Shoppen, der holder åbent på Nordea-tribunen som normalt.
Kampen afvikles på opvisningsbanen, hvor der er adgang fra den normale nordlige ende. Bemærk at vejen op langs Hellerup Finans-tribunen i den østlige side af stadion er lukket hvorfor adgang kun kan ske gennem svømmehallen. Der er kick-off klokken 15.00.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products