Sommerens første test spilles imorgen

Tirsdag eftermiddag tester Lyngby Boldklub for første gang formen af i en træningskamp. Det sker når FC Vestsjælland gæster Lyngby Stadion til den første af tre sommertræningskampe. Dermed er der også mulighed for at se den nye cheftræner David Nielsen og assistent Thomas Nørgaard i aktion for første gang – og naturligvis de nye navne som Lyngby har hentet henover sommeren.
Vi tænder naturligvis grillen og sørger for Lyngby-pølser, så du kan få stillet den lille eftermiddagssult. Det er også muligt at købe sæsonkort i Lyngby Shoppen, der holder åbent på Nordea-tribunen som normalt.
Kampen afvikles på opvisningsbanen, hvor der er adgang fra den normale nordlige ende. Bemærk at vejen op langs Hellerup Finans-tribunen i den østlige side af stadion er lukket hvorfor adgang kun kan ske gennem svømmehallen. Der er kick-off klokken 15.00.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy