Lyngby henter Oke Akpoveta

Lyngby Boldklub har i dag skrevet kontrakt med den transferfrie angriber Oke Akpoveta, der skifter til klubben med øjeblikkelig virkning. Den 23-årige angriber har underskrevet en 1-årig kontakt med De Kongeblå.
Forstærkning i de forreste geledder har været i høj kurs på Lundtoftevej denne sommer, og søgen efter mål udmønter sig nu i en spillertilgang til Lyngbys hold i 1. Division. Ny spiller i David Nielsens førsteholdstrup er således den nigerianske angriber Oke Akpoveta, der kommer til klubben efter 30 gode kampe for Brønshøj:
”Oke er en spiller med X-faktor, der ene mand kan beskæftige et helt forsvar og han er samtidig en spiller, der offensivt giver os nogle andre strenge at spille på. Vi har med blandt andre Søren Hermansen i trænerteamet gode kompetencer i forhold til angrebstræningen, så jeg tror og håber vi kan forløse det potentiale som Oke besidder” fortæller cheftræner David Nielsen.
Oke Akpoveta startede sit ophold i dansk fodbold hos Brøndby IF i Superligaen inden turen efter 20 førsteholdskampe gik til Ravan Baku i Azerbaijan. Her var angriberen et halvt år inden Brønshøj sidste sommer sikrede sig angriberen, der siden markerede sig som en profil i 1. division.
23-årige Akpoveta har underskrevet en kontrakt med Lyngby Boldklub frem til næste sommer.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy