Lyngby sommertester mod Esbjerg

Sommertræningen og opstarten frem mod den kommende sæson er sparket igang mandag, hvor de sidste træningskampe i sommeren også er faldet på plads. Lyngby tester mod Vestsjælland, Esbjerg og FC Roskilde inden det går løs i premieren mod HB Køge.
Det nye trænerteam med David Nielsen og Thomas Nørgaard i spidsen har haft deres første møde med spillertruppen denne mandag, og dermed er sæsonen 2015/16 også officielt sparket igang. Det skete med masser af spil med bold og et fremragende humør på træningsbanen, hvor der udover trænerteamet også var nye ansigter i form af Mads Gabel og Danilo Arrieta, der begge er skiftet til Lyngby. Også Adnan Curovic, der er hjemvendt fra leje i Juventus, og U19-holdets Mads Kaalund trænede med holdet.
Sommerpausen betyder traditionen tro også på testkampe. Allerede tirsdag den 7. juli spilles den første af tre kampe – det sker når Superliga-nedrykkerne fra FC Vestsjælland gæster Lyngby Stadion med kick-off klokken 15.00. Fire dage senere, lørdag den 11. juli, danner Lyngby Stadion igen rammen om en testkamp. Det sker når Esbjerg fB med den tidligere Lyngby-træner Niels Frederiksen i spidsen tester mod De Kongeblå. Det er med kick-off på Lyngby Stadion klokken 13.00.
Generelprøven spilles denne sommer på udebane. Det sker fredag den 17. juli på et endnu ikke fastlagt tidspunkt og sted. Sikkert er det dog, at FC Roskilde er modstanderen i kampen. Du kan se alle kamptidspunkter herunder.
 
Mandag
29. juni
10.00
 
Første træningspas
 
 
 
Tirsdag
7. juli
15.00
TEST
Lyngby BK

FC Vestsjælland
Lyngby Stadion
Lørdag 
11. juli
13.00
TEST
Lyngby BK

Esbjerg fB
Lyngby Stadion
Fredag
17. juli
?
TEST
FC Roskilde

Lyngby BK
?
Tors/Fre
23/24. juli
?
1DIV
Lyngby BK

HB Køge
Lyngby Stadion
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop