Mads Kaalund på U19-landsholdet

Lyngbys U19-spiller Mads Kaalund er blevet udtaget til det danske U19-landshold, der medio juni møder Grækenland i to venskabskampe.
Kampene mod Grækenland bliver den sidste opgave på U19-landsholdet for årgang 96, som Mads Kaalund er en del af. Landstræner Bent Christensen har udtaget en spændende trup, hvor der også er blevet plads til ni spillere fra årgang 1997.
For Mads Kaalund bliver der tale om en potentiel landskamp nummer 6 og 7 for U19-landsholdet. I alt står den offensive midtbanespiller noteret for 8 kampe i rødt og hvidt – den første scoring har U19-profilen dog fortsat til gode.
”Kampene mod Grækenland er afslutningen på et spændende år med Elite Round som højdepunktet. Jeg synes, at spillerne ydede en rigtig fin indsats, og at de fortjente mere. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle ledere og spillere for et spændende år og ønsker alle held og lykke fremover,” lyder det fra U19-landstræner Bent Christensen i forbindelse med udtagelsen.
U19-landsholet og 18-årige Mads Kaalund møder Grækenland på udebane den 12. og 14. juni. 

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products