Kaptajnen forlænger med De Kongeblå

Lyngby Boldklub og anfører Mathias Tauber er i dag blevet enige om en forlængelse af forsvarsspillerens kontrakt. Kaptajnens nye aftale løber frem til sommeren 2017.
Lyngby Boldklub kan i dag præsentere en god nyhed. De Kongeblå er blevet enige med anfører Mathias Tauber om at forlænge kontrakten, der stod til udløb efter indeværende sæson. De to parter har underskrevet en 2-årig forlængelse til stor glæde for adm. direktør Dennis Poulsen:
”Vi har hele vejen haft en rigtig god dialog med Tauber om en mulig forlængelse, og vi har fra starten været enige om, at det var det her begge parter ville. Tauber er en vigtig spiller for klubben. Både på og uden for banen er han en ægte leder, der går forrest og som samtidig er blevet en sand kulturbærer for klubben. Så vi er rigtigt glade for, at vi er nået i mål med kontraktforlængelsen” fortæller Dennis Poulsen.
Mathias Tauber kom til Lyngby Boldklub fra AB i sommeren 2010, og har sidenhen repræsenteret De Kongeblå i både Superligaen og 1. division – de sidste lidt over 3 år som anfører. Tauber står i perioden noteret for 127 førsteholdskampe og 7 scoringer.
Mathias Taubers nye aftale løber frem til sommeren 2017.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop