Lyngby klar til ny start mod AC Horsens

En ny start – sådan betegner vikarierende cheftræner Søren Hermansen den uge, som startede med et farvel til det gamle trænerteam og som slutter med en stor udfordring i form af hjemmekampen mod AC Horsens. Søren Hermansen har midlertidigt overtaget holdet sammen med U19-træner Thomas Lollike og U17-træner Christian Sørensen, og det bliver de to første nævnte, der imorgen indtager bænken i hjemmekampen på Lyngby Stadion.
Modstanderen er AC Horsens, der to gange tidligere har ageret modstander for Lyngby i indeværende sæson. Først vandt Lyngby flot med 2-0 ude på Casa Arena, der også lagde græs til sæsonens andet indbyrdes opgør. Her vandt Horsens med 1-0 på en straffescoring af Kjartan Finnbogason. Horsens har generelt præsteret et fint forår, og derfor er søndagens kamp også et vigtigt opgør i forhold til hvem der løber med 3. pladsen i rækken, hvor AGF og Viborg nok er stukket afsted mod Superligaen.
Et hårdt prøvet Lyngby-mandskab får nu en ny start og en ny chance til at vise, at fodboldbenene fortsat kan levere på trods af en ærgerlig resultatrække dette forår. Det nye trænerteam har her til eftermiddag sat navne på de 18 spillere, der skal levere på Lyngby Stadion. Teamet har måtte se bort fra blandt andre en rygskadet Nicklas Højlund, en syg Jesper Christjansen samt karantæneramte Mathias Tauber og Valon Ljuti. 
Også David Boysen er ude med den skade han fik i baglåret mod FC Fredericia. Med igen er til gengæld skadesfrie Martin Andersen og Frederik Gytkjær ligesom der også er blevet plads til U19-topscorer Gustav Therkildsen og U19-målmand Jonas Elkjær.
Der er kick-off på Lyngby Stadion kl. 16.30. Køb din billet til kampen ved at klikke her!
Lyngbys trup mod AC Horsens:
16. Andreas Larsen (GK), 31. Jonas Elkjær (GK), 2. Mathias Mejer Knudsen, 3. Ibrahim Koroma, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Bradley Surprise, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 23. Gustav Therkildsen, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 29. Jesper Blicher.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products