JMJ: Afslutningerne ikke skarpe nok

Lyngby-cheftræner Jack Majgaard Jensen var selvsagt skuffet over resultatet i Vendsyssel. I kampens første time var han dog godt tilfreds med spillet, hvor Lyngby fik udfordret Vendsyssel offensivt.
Lyngby løb lørdag eftermiddag ind i et nederlag ude mod Vendsyssel FF, der besejrede De Kongeblå med 2-0. Det skete imidlertid på baggrund af en kamp, hvor Lyngby især i første halvleg viste godt spil – sådan så cheftræner Jack Majgaard Jensen også kampen:
”Jeg syntes vi spiller en ganske fornuftig første halvleg, hvor vi lykkes med at holde i bolden og få dem ud at løbe. Det har vi haft god succes med i de to foregående kampe, og det var også tilgangen her. Vi ville have dem ud at løbe, så vi kunne få skabt de rum vi gerne vil ind i for at skabe chancer. Selvom vi vel ret beset godt kunne have kreeret endnu mere, så skaber vi vel flere chancer i den her kamp end vi har gjort i de foregående kampe, så på den måde lykkes vi. Men afslutningerne er ikke skarpe nok” fortæller Jack Majgaard Jensen og fortsætter:
”2. halvleg starter nogenlunde i de første 10-15 minutter. Det er lidt det samme billede, hvor vi får flyttet bolden godt rundt og lokket dem lidt frem. Men vi kommer ikke til chancer, og igen syntes jeg at der er situationer vi skal udnytte bedre fremad i banen” fortæller Jack Majgaard Jensen, der derefter så sit hold gå ned i kadence og blive urolige på bolden:
”Jeg syntes det bliver for rodet efter det tyvende minut i 2. halvleg. Vi stresser for meget på kuglen i stedet for at holde tålmodigheden i vores pasningsspil. Det til trods kommer vi frem til to rigtigt gode muligheder ved Blicher og Valon, men inden da får vi et straffespark imod os, som er med til at afgøre kampen. Det er igen en situation, hvor de ikke rigtigt er farlige, men hvor vi gør dem farlige” fortæller Jack Majgaard Jensen.
Lyngby-cheftræneren skal nu tilbage på træningsbanen med sit mandskab, der skal i aktion igen på søndag. Her kommer AC Horsens på besøg på Lyngby Stadion.