Koroma er mulig debutant mod Fredericia

Lørdag eftermiddag byder på en ny chance til at få forårets første, forløsende sejr. Lyngby Stadion danner rammerne, når De Kongeblå får besøg af FC Fredericia. Cheftræner Jack Majgaard Jensen har udtaget 18 spillere til opgøret.
Lørdag ruller bolden endnu engang på græstæppet på Lyngby Stadion, hvor De Kongeblå tager imod FC Fredericia. Kampdagen starter med børneaktiviteter på banerne ved stadion, hvor der både er ansigtsmaling, autografer og mulighed for at spille lidt med et par af Lyngby-spillerne. Læs mere om arrangementer ved at klikke her.
Når klokken runder 15.00 så sparkes kampen igang på Lyngby Stadion, hvor Lyngby Boldklub fortsat jagter forårets første sejr. Spillemæssigt har pilen peget fremad på det seneste, og især kampen mod FC Roskilde gav løfter om bedre tider for fans, spillere og trænerstab, der alle hungrer efter en sejrssang i omklædningen.
Modstanderen er FC Fredericia – et hold, der tidligere har gjort livet surt for De Kongeblå. I indeværende sæson har østjyderne hentet 4 point i de to første kampe, så Lyngby jagter også en smule revanche overfor et mandskab, der ellers har haft det svært i denne sæson. Faktisk så svært, at klubben følte sig nødsaget til at skifte cheftræner Nicolai Wael ud med Peter Sørensen.
Lyngbys cheftræner Jack Majgaard Jensen må til kampen se bort fra karantæneramte Philip Rasmussen og Casper Højer Nielsen. Det giver plads i truppen til Lee Rochester og Ibrahim Koroma, der for første gang er udtaget og dermed kan få debut. Også David Boysen og Mads Nordam er tilbage i truppen efter at have misset kampen i Roskilde med karantæne. De afløser Rasmus Minor Petersen og Martin Andersen – sidstnævnte grundet problemer med kravebenet.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 15.00 – du kan købe din billet i forsalg og spare tid og penge. Klik her.
Lyngbys trup mod FC Fredericia:
1. Nicklas Højlund (GK), 16. Andreas Larsen (GK), 2. Mathias Mejer Knudsen, 3. Ibrahim Koroma, 4. Mathias Tauber, 5. Valon Ljuti, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Mistrati, 15. Lee Rochester, 18. Andreas Ravn Nielsen, 19. Surprise, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 29. Jesper Blicher.

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products