Forretningsmæssig fremgang og oprustning

Det er som bekendt en langsigtet ambition, at Lyngby Boldklub igen skal være en Superligaklub. Det arbejde kræver et stærkt økonomisk fundament, og derfor glæder det ledelsen i Lyngby Boldklub at man allerede nu kan notere en økonomisk fremgang, der muliggør investeringer i setuppet omkring både klubbens førstehold samt ungdom.
”Selvom starten på foråret ikke har været som ventet, så er der ikke et øget pres på spillerne eller trænerne fra ledelsen side. Der er ikke budgetteret med oprykning, og vores Superliga-ambitioner er på længere bane. Derfor er det glædeligt at vi har fået en rigtig god start på det forretningsmæssige område” udtaler adm. direktør Dennis Poulsen og uddyber:
”Forretningsmæssigt kan vi se positive trends, der viser, at markedet tager godt imod vores nye Business Partnerskaber, og første fase af kapitalforhøjelsen går godt, hvilket viser at resultaterne på banen ikke har den store betydning. Det er et faktum at der er stor interesse for vores klub, og vi kan se tegningen til at vi allerede i indeværende år øger vores omsætning markant, hvilket giver grobund for den optimisme vi har herude” udtaler Dennis Poulsen.
Forbedringstegnene muliggør nu en oprustning omkring klubbens førstehold og ungdomshold, hvor Lyngby Boldklub i en nær fremtid vil tilknytte specialtrænere. Det sker for at løfte niveauet af kompetencer i den sportslige afdeling, så klubben især fysisk kan arbejde bedre med spillerne.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy