3 Lyngby-kampe valgt til TV

Lyngby Boldklubs kampe mod AB , AC Horsens og Vendsyssel er blevet valgt til transmission i TV. Det medfører at de tre opgør rykkes.
De Kongeblå er fortsat et attraktivt TV-produkt. Det viser TV-valgene frem til 29. spillerunde, der netop er blevet offentliggjort. Her er Lyngbys hjemmekampe mod AB og AC Horsens blevet valgt til transmission på Tv3 Sport ligesom også De Kongeblås udekamp mod Vendsyssel sendes direkte.
Som altid medfører det at kampene rykkes. Lyngbys kamp mod Vendsyssel spilles nu lørdag den 2. maj kl. 14.30, mens hjemmekampen mod AC Horsens fredag den 8. maj rykkes til søndag d. 10. maj med kick-off kl. 16.30. Opgøret mod AB rykkes ligeledes væk fra en fredag og spilles således Kristi himmelfartsdag, torsdag den 14. maj, med kick-off klokken 13.30.
Alle billetter, der eventuelt måtte være købt til kampene online, gælder naturligvis også på de nye datoer.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy