Lyngby henter Ibrahim Koroma

Lyngby Boldklub henter den 25-årige forsvarsspiller Ibrahim Koroma til klubben. Koroma har underskrevet en 2,5-årig aftale med De Kongeblå, der afslørede den nye spiller til lørdagens kick-off arrangement.
Lyngby Boldklub havde lørdag en overraskelse i ærmet, da det halvårlige kick-off arrangement for klubbens fans blev afholdt i Loxam Lounge. Cheftræner Jack Majgaard Jensen kunne nemlig afsløre for de fremmødte fans, at De Kongeblå har styrket forsvaret med tilgangen af den 25-årige afrikanske forsvarsspiller Ibrahim Koroma, der senest har været hos Varberg BoIS i den næstbedste svenske række.
 
Koroma har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2017, og det glæder cheftræner Jack Majgaard Jensen at kunne tilføje Koroma til truppen:
”Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at hente Koroma til klubben. Han er en fysisk stærk centerforsvarsspiller, som har sine styrker i duelspillet samt i hovedspillet – både defensivt og offensivt. Koroma har også før spillet 6er, og er derfor en meget boldtryg forsvarsspiller med gode lederevner. Via sine mange år i svensk fodbold er Koroma også blevet en taktisk dygtig spiller, som vil passe godt ind i vores koncept” udtaler Jack Majgaard Jensen.
Koroma, der er fra Sierra Leone, har i sin karriere været forbi USA og DC United inden turen gik til Sverige, hvor gennembruddet kom i Allsvenskan hos Trelleborg. Siden da skiftede Koroma til Varberg BoIS, men nu og frem til 2017 står der Lyngby Boldklub på spillercertifikatet.

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products