Lyngby Boldklub opgraderer kampafvikling og shop

Kampafviklingen i Lyngby Boldklub står over for en gennemgående optimering. Arbejdet med et nyt merchandise-setup er ligeledes sat i søen.
Udviklingen af det kommercielle Lyngby Boldklub har fyldt meget på kontoret på Lundtoftevej siden ejerskiftet ved nytår. Derudover er klubbens salgsafdeling nu blevet mandet op med fire ny-ansatte Key Account Managers, og dermed er klubbens nye Business Partner Programmer klar til salg.
I den kommende tid vil det udviklingsmæssige fokus derfor rette sig mod tilbuddene til klubbens tilskuere og fans. Første skridt bliver en optimering af kampdagsoplevelsen samt klubbens merchandise-shop. Udgangspunktet er en række værdifulde tilbagemeldinger, som klubben fik i efteråret, samt en analyse af kampafviklingen:
”Vi har inddraget al den feedback vi fik i efteråret, og den korte konklusion er, at der er mange områder hvor vi kan gøre det meget bedre til gavn for alle parter. Og det har vi tænkt os at handle på her i foråret, hvor vi vil professionalisere driften af vores boder, forbedre skiltningen og kickstarte vores merchandise-salg” fortæller adm. direktør Dennis Poulsen.
Blandt de konkrete målsætninger er, at Lyngby Boldklub vil nedbringe ventetiderne i madboderne og ved billetsalget, øge udvalget af mad og drikke samt forbedre skiltningen i området omkring stadion, så adgangsforholdene bliver lettere. På Nordea-tribunen etableres der, efter ønske fra fanpanelet, en helt ny merchandise-shop med nye produkter, der vil blive lanceret løbende – derudover bliver webshoppen også relanceret. Alt sammen er tiltag, der løbende iværksættes gennem forårssæsonen. 
Billetter til samtlige otte forårskampe er nu også frigivet til salg online. Bemærk at onlineprisen på billetter til Lyngby Boldklubs hjemmekampe er steget med 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn, pensionister og studerende. Prisen for køb af billetter på stadion forbliver den samme som hidtil.
Du kan høre meget mere om satsningen på kampafvikling og shoppen på lørdag, hvor der afholdes det halvårlige kick-off arrangement i Loxam Lounge. Det starter klokken 11.30 og slutter af med træningskampen mellem Lyngby og AB. Læs mere på Facebook ved at klikke her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products