Lyngby Boldklub opgraderer kampafvikling og shop

Kampafviklingen i Lyngby Boldklub står over for en gennemgående optimering. Arbejdet med et nyt merchandise-setup er ligeledes sat i søen.
Udviklingen af det kommercielle Lyngby Boldklub har fyldt meget på kontoret på Lundtoftevej siden ejerskiftet ved nytår. Derudover er klubbens salgsafdeling nu blevet mandet op med fire ny-ansatte Key Account Managers, og dermed er klubbens nye Business Partner Programmer klar til salg.
I den kommende tid vil det udviklingsmæssige fokus derfor rette sig mod tilbuddene til klubbens tilskuere og fans. Første skridt bliver en optimering af kampdagsoplevelsen samt klubbens merchandise-shop. Udgangspunktet er en række værdifulde tilbagemeldinger, som klubben fik i efteråret, samt en analyse af kampafviklingen:
”Vi har inddraget al den feedback vi fik i efteråret, og den korte konklusion er, at der er mange områder hvor vi kan gøre det meget bedre til gavn for alle parter. Og det har vi tænkt os at handle på her i foråret, hvor vi vil professionalisere driften af vores boder, forbedre skiltningen og kickstarte vores merchandise-salg” fortæller adm. direktør Dennis Poulsen.
Blandt de konkrete målsætninger er, at Lyngby Boldklub vil nedbringe ventetiderne i madboderne og ved billetsalget, øge udvalget af mad og drikke samt forbedre skiltningen i området omkring stadion, så adgangsforholdene bliver lettere. På Nordea-tribunen etableres der, efter ønske fra fanpanelet, en helt ny merchandise-shop med nye produkter, der vil blive lanceret løbende – derudover bliver webshoppen også relanceret. Alt sammen er tiltag, der løbende iværksættes gennem forårssæsonen. 
Billetter til samtlige otte forårskampe er nu også frigivet til salg online. Bemærk at onlineprisen på billetter til Lyngby Boldklubs hjemmekampe er steget med 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn, pensionister og studerende. Prisen for køb af billetter på stadion forbliver den samme som hidtil.
Du kan høre meget mere om satsningen på kampafvikling og shoppen på lørdag, hvor der afholdes det halvårlige kick-off arrangement i Loxam Lounge. Det starter klokken 11.30 og slutter af med træningskampen mellem Lyngby og AB. Læs mere på Facebook ved at klikke her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy