JMJ: Gode takter

Jack Majgaard Jensen var godt tilfreds med spillet og udbyttet af træningskampen mod Allsvenskan-mandskabet Halmstad. Cheftræneren ser gode takter.
Lyngby besejrede lørdag eftermiddag Halmstad fra den bedste svenske række. Cifrene lød 3-2 i De Kongeblås favør, og kampen var generelt godkendt set med cheftrænerens briller: "Vi havde valgt at spille lidt lavere forsvarsspil end vi plejer, og jeg syntes at vi sådan helt generelt har godt styr på dem – især i første halvleg, hvor de udover scoringen, som var lidt tilfældig grundet vinden, blot har et enkelt andet forsøg. Vi fik lov til at dominere på bolden og jeg syntes også at vi lykkes godt med nogle af de ting vi gerne vil opspilsmæssigt" fortæller Jack Majgaard Jensen.
Lyngby-træneren ser halvvejs gennem forsæsonen gode takter, og det er tydeligt i træningskampene at De Kongeblå bygger på: "Det var en kamp, hvor vi relativt hurtigt satte os på spillet. Generelt spillede vi hurtigere i den her kamp, end i de andre træningskampe. Vi kan se at vi har taget nogle skridt fremad, og jeg syntes også at der går længere og længere tid inden vi begynder at se trætte ud".
"Når det tidspunkt kommer i træningskampen, så kan man godt se at vi stadig er i midten af forsæsonen og at vi ikke er klar til 90 minutter endnu. Men der var bestemt gode takter både fremad og bagude i banen" lyder det fra Jack Majgaard Jensen.
Lyngby skal næste gang i kamp på lørdag – endnu engang er modstanden svensk, men denne gang er kunstgræsset dansk. Falkenberg gæster Lyngby Stadion.
 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy