2-årig kontrakt til sydafrikanske Surprise

Lyngby Boldklub har hentet den 27-årige sydafrikanske kantspiller Bradley Ralani, der populært går under navnet ”Surprise”. Offensivspilleren har underskrevet en 2-årig kontrakt med De Kongeblå.
Kantspilleren Bradley Ralani – med tilnavnet Surprise – er ny mand hos Lyngby Boldklub. Efter et grundigt lægetjek har parterne underskrevet en 2-årig kontrakt, hvilket skaber glæde i klubhuset på Lundtoftevej:
”Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at hente Surprise, der i flere år har været en stor profil i Superettan. Med sine offensive kvaliteter har han tiltrukket opmærksomhed fra større klubber i Sverige, så på den baggrund er det lidt et scoop”.
”Desværre har historien den krølle på halen, at Surprise i maj sidste år blev ramt af en korsbåndskade, og siden da har han arbejdet for at komme tilbage. Han mangler stadigvæk 3-4 måneder for at være 100% klar til at spille, så derfor skal man mere se dette som en forstærkning af truppen til næste sæson. Alt det som Surprise kommer til at spille i foråret vil være en bonus for os” fortæller cheftræner Jack Majgaard Jensen.
27-årige Surprise kommer til Lyngby på en fri transfer fra Landskrona BoIS, der har haft glæde af kantspilleren de sidste 4 sæsoner. Inden da var han på kontrakt hos Helsingborg, der hentede Surprise i Sydafrika hos Stars of Africa Football Academy.
Lyngby Boldklub og Surprise har underskrevet en aftale frem til udgangen af 2016.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products