Lyngby-kampe valgt til TV-transmission

Lyngbys fire første kampe i foråret er alle blevet valgt til tv-transmission. Det medfører, at alle fire kampe bliver rykket rundt. Se de nye tidspunkter her.
Med et slag er ventetiden til forårssæsonen blevet tre dage kortere! TV-rettighedshaverne har nemlig besluttet, at forårets første Lyngby-kamp mellem De Kongeblå og Viborg skal sendes direkte i TV, og derfor er opgøret blevet rykket fra lørdag til torsdag – nærmere betegnet den 12. marts kl. 19.00.
I det hele taget skal Lyngby-spillere og fans sætte krydser i kalenderen på torsdage. De første fire kampe i foråret er nemlig alle blevet valgt af MTG, der ejer rettighederne til kampene i 1. division – det betyder torsdagskampe direkte i TV. Se den opdaterede kampplan på vores kampoversigt – klik her!
Kampændringerne har i øvrigt ingen konsekvenser for De Kongeblås sidste træningskamp mod AB, der fortsat afvikles med inkluderet Kick-Off-Arrangement den 7. marts.

Morten Karlsen er Lyngbys nye cheftræner

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products