Ny ledelse på plads i Lyngby Boldklub A/S

Dennis Poulsen er ny adm. direktør for Lyngby Boldklub A/S, der også får 3 nye bestyrelsesmedlemmer. Samtidig kickstartes fase 1 af kapitaludvidelsen, der skal tilføre yderligere kapital til boldklubben inden sommerferien.
Lyngby Boldklub kom kort før jul på nye hænder, da Hellerup Finans A/S købte hovedparten af aktierne i det professionelle selskab, Lyngby Boldklub A/S. I den forbindelse aftrådte direktør Christian Hill-Madsen, og hans job overtages af Dennis Poulsen, der kommer fra en stilling hos netop Hellerup Finans.
Samtidig indtræder Torben Jensen, stifter og storaktionær i Hellerup Finans, i bestyrelsen som formand. Med sig tager han Lars Riis Kofoed som næstformand og Thomas Sonne-Schmidt som bestyrelsesmedlem. De tre supplerer bestyrelsens to repræsentanter fra moderklubben, Jesper Lykke Clausen og Kim Rolsted, og dermed udgør bestyrelsen pr. dags dato fem personer:
”Vi har valgt at bemande bestyrelsen med repræsentanter fra Hellerup Finans og har endvidere valgt at ansætte en Hellerup Finans-repræsentant som ny direktør. Det har vi gjort, så vi i første omgang kan lære forretningen at kende. Vi vil benytte de næste måneder til at scoute kompetencebehovet og ligeledes identificere de personer, der i bestyrelsen kan udgøre et stærkt og homogent hold på den længere bane” udtaler Torben Jensen.
Samtidig med offentliggørelsen af den nye ledelse kan Hellerup Finans A/S også oplyse, at finansselskabet allerede nu har udnyttet flere af deres warrants og dermed pr. dags dato ejer 95,1% af den samlede aktiekapital i Lyngby Boldklub A/S. Derudover kickstartes kapitaludvidelsen:
”Vi forventer at de resterende 13.300.000 warrants bliver udnyttet som del af kapitaludvidelsens fase 1 inden 30. juni 2015, og at der dermed indskydes yderligere kapital i boldklubben. Når de 13.300.000 warrants er udnyttet vil Hellerup Finans’ ejerandel af Lyngby Boldklub A/S udgøre ca. 40%. På den måde vil klubben have flere bærende hænder, og et langt mere stabilt kapitalgrundlag” fortæller Torben Jensen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy