Udmelding vedrørende Hellerup Finans

På baggrund af diverse skriverier i dagspressen omkring Lyngby Boldklub og Hellerup Finans er der desværre opstået tvivl om en række forhold i forbindelse med sagen og tilstanden i Lyngby Boldklub. Direktør Christian Hill-Madsen kommer derfor nu med sin udlægning af sagen:
"Det er korrekt, at Hellerup Finans pludseligt har meddelt os, at de med kort varsel ønsker at udtræde af alle samarbejdsaftaler med Lyngby Boldklub. Det ønske vil vi gerne efterkomme, da vi ingen intentioner har omkring at samarbejde med en virksomhed, der ikke vil samarbejde med os. Derfor arbejder vi intenst på at finde en løsning på situationen. Jeg vil gerne på det kraftigste understrege, at Lyngby Boldklub ikke er på gyngende grund økonomisk".
"Der er konstruktive samtaler med flere interessenter – dels til aktierne, og dels til hovedsponsoraftalen. Vi har et attraktivt produkt, vi ligger nummer 1 i 1. division og vi mærker masser af interesse fra markedet, så vi er fortrøstningsfulde omkring at finde en løsning. Derfor har vi også valgt at fokusere på det fornuftige og løsningsorienterede, som er at finde en aftager for aktier og sponsorat, og derfor kigger vi fremad. Den absolutte førsteprioritet er at finde en løsning, så Hellerup Finans kan komme ud af samarbejdet som de ønsker, og at Lyngby Boldklub kan komme videre".
"Vi har et godt samarbejde med moderklubben, og vi agter ikke at overlade tøjlerne til Hellerup Finans – og Hellerup Finans har også været så venlige at melde ud, at de ikke har intentioner om at drive en professionel fodboldklub. Så der er ingen grund til at gå nogen steder, og derfor arbejder vi stenhårdt på at finde en løsning, der kan tilfredsstille alle parter. Derfor håber vi også på at kunne få arbejdsro, og har ikke yderligere kommentarer til sagen end dem som allerede er offentligt tilgængelige her og via dagspressen" siger Christian Hill-Madsen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products