Lyngby henter Andreas Larsen

Lyngby Boldklub har skrevet kontrakt med målmanden Andreas Larsen, der kommer til De Kongeblå fra Hvidovre IF.
Vinterhalvårets første Lyngby-tilgang er i hus. De Kongeblå supplerer op på målmandsposten og henter 24-årige Andreas Larsen, der de sidste godt fire år har været Hvidovres sikre valg mellem stængerne i divisionerne.
Målmanden har i dag underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen, hvor han sammen med Nicklas Højlund skal udgøre De Kongeblås målmandsduo til forårets afgørende kampe. Tilgangen af Andreas Larsen skaber glæde i Lyngby Boldklub:
”Andreas er en teknisk dygtig målmand, der derudover er reaktionsstærk. Han er en meget seriøs målmand, der har en god fodboldopdragelse med i bagagen. Suppleret med erfaringerne fra første division i Hvidovre er han et godt supplement til Nicklas Højlund i målmandsteamet på førsteholdet” fortæller cheftræner Jack Majgaard Jensen
Andreas Larsen fik sin ”fodboldopdragelse” i Brøndby IF inden turen i 2011 gik til Hvidovre IF. Her vogtede han målet som førstekeeper i NordicBet Ligaen sidste sæson, og har også været en sikker bagerste skanse i indeværende sæson i 2. division øst.
Målmanden, der nåede i alt 125 kampe for Hvidovres bedste mandskab, har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2015.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products