Lyngby henter Andreas Larsen

Lyngby Boldklub har skrevet kontrakt med målmanden Andreas Larsen, der kommer til De Kongeblå fra Hvidovre IF.
Vinterhalvårets første Lyngby-tilgang er i hus. De Kongeblå supplerer op på målmandsposten og henter 24-årige Andreas Larsen, der de sidste godt fire år har været Hvidovres sikre valg mellem stængerne i divisionerne.
Målmanden har i dag underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen, hvor han sammen med Nicklas Højlund skal udgøre De Kongeblås målmandsduo til forårets afgørende kampe. Tilgangen af Andreas Larsen skaber glæde i Lyngby Boldklub:
”Andreas er en teknisk dygtig målmand, der derudover er reaktionsstærk. Han er en meget seriøs målmand, der har en god fodboldopdragelse med i bagagen. Suppleret med erfaringerne fra første division i Hvidovre er han et godt supplement til Nicklas Højlund i målmandsteamet på førsteholdet” fortæller cheftræner Jack Majgaard Jensen
Andreas Larsen fik sin ”fodboldopdragelse” i Brøndby IF inden turen i 2011 gik til Hvidovre IF. Her vogtede han målet som førstekeeper i NordicBet Ligaen sidste sæson, og har også været en sikker bagerste skanse i indeværende sæson i 2. division øst.
Målmanden, der nåede i alt 125 kampe for Hvidovres bedste mandskab, har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2015.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy