Julebanko i Lyngby-hallen

Kom til regionens største bankospil i Lyngbyhallen den 14. december fra kl. 14.00. Der er masser af lækre præmier, og du kan blandt andet vinde i iPad til en værdi af 5.000 kroner.
Breddeafdelingen Lyngby Boldklub af 1921 og Lyngby Håndboldklubs Støtteforeninger arrangerer vanen tro Julebanko i Lyngbyhallen i december måned. I år løber bankospillet af stabelen søndag den 14. december kl. 14.00 – dørene åbner klokken 11.
Der er som sædvanlig et hav af præmier for flere tusinde kroner. Der er 18 spil i serien, sidegevinster på alle rækker, maxispil, jackpotspil, kortspil og et stort lotteri med flotte gevinster. Der trækkes ligeledes lod om 2 juleænder mellem hvert spil.
Entréen til Lyngbyhallen er gratis og hver bankopladerne står i 12 kroner. Alt sælges ved indgangen.
Du kan læse mere om julebankoet ved at klikke her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Andreas Bjelland skriver kontrakt med De Kongeblå

Andreas Bjelland skifter til Lyngby Boldklub på en permanent aftale til sommeren i 2023, når hans aftale med FCK udløber denne sommer. Bjelland har det seneste år været udlejet til Lyngby og har været en vigtig del af holdet – både på banen og i omklædningsrummet.

Læs mere »

Lyngby forlænger kontrakten med Brian Hamalainen

Lyngby Boldklub og Brian Hamalainen forlænger kontrakten til sommeren i 2023. Den alsidige forsvarsspiller har vist sig godt frem i foråret og udviklet sit spil til at dække flere positioner, hvilket giver holdet en stor fleksibilitet, fortæller fodboldchef Nicas Kjeldsen.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products