Julebanko i Lyngby-hallen

Kom til regionens største bankospil i Lyngbyhallen den 14. december fra kl. 14.00. Der er masser af lækre præmier, og du kan blandt andet vinde i iPad til en værdi af 5.000 kroner.
Breddeafdelingen Lyngby Boldklub af 1921 og Lyngby Håndboldklubs Støtteforeninger arrangerer vanen tro Julebanko i Lyngbyhallen i december måned. I år løber bankospillet af stabelen søndag den 14. december kl. 14.00 – dørene åbner klokken 11.
Der er som sædvanlig et hav af præmier for flere tusinde kroner. Der er 18 spil i serien, sidegevinster på alle rækker, maxispil, jackpotspil, kortspil og et stort lotteri med flotte gevinster. Der trækkes ligeledes lod om 2 juleænder mellem hvert spil.
Entréen til Lyngbyhallen er gratis og hver bankopladerne står i 12 kroner. Alt sælges ved indgangen.
Du kan læse mere om julebankoet ved at klikke her.