To nye kongeblå landsholdsspillere

Det nye U16-landshold spillede i denne uge sine første to kampe. Jens Odgaard og Oskar Snorre Frigast fra U17-holdet fik begge debut – førstnævnte med en scoring.
To venskabskampe markerede i denne uge starten på det nye kuld af landsholdsspillere på U16-landsholdet. I Ringkjøbing og Vildbjerg tørnede Danmark sammen med Tjekkiet i to testkampe, og det var med kongeblåt islæt i begge kampe. Fra U17-holdet havde Lyngby sendt målmand Oskar Snorre Frigast samt angriberen Jens Odgaard.
I den første kamp startede Jens Odgaard på toppen for Danmark, og angriberen fik godt 65 minutter i sin debut. Kampen blev ikke som håbet for Danmark, der tabte med 2-0 – til gengæld kom danskerne på tavlen i det andet opgør, og her var det med Odgaard som målscorer. Lyngby-angriberen bankede nemlig Danmark tilbage i opgøret med sin scoring til 2-3 blot fire minutter efter, at han var blevet skiftet ind. Desværre lykkedes det ikke at følge op, og kort før tid afgjorde tjekkerne kampen, der sluttede 2-4.
I målet stod i øvrigt Oskar Snorre Frigast, der spillede hele den anden kamp – U17-holdets målmand kunne ikke gøre meget mod Tjekkiets scoringer. I Oskar Snorre og Jens Odgaard har Lyngby fået to nye landsholdsspillere i denne uge – se dem begge i aktion lørdag eftermiddag, hvor både U17- og U19-holdet spiller hjemme mod Vejle.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy