To nye kongeblå landsholdsspillere

Det nye U16-landshold spillede i denne uge sine første to kampe. Jens Odgaard og Oskar Snorre Frigast fra U17-holdet fik begge debut – førstnævnte med en scoring.
To venskabskampe markerede i denne uge starten på det nye kuld af landsholdsspillere på U16-landsholdet. I Ringkjøbing og Vildbjerg tørnede Danmark sammen med Tjekkiet i to testkampe, og det var med kongeblåt islæt i begge kampe. Fra U17-holdet havde Lyngby sendt målmand Oskar Snorre Frigast samt angriberen Jens Odgaard.
I den første kamp startede Jens Odgaard på toppen for Danmark, og angriberen fik godt 65 minutter i sin debut. Kampen blev ikke som håbet for Danmark, der tabte med 2-0 – til gengæld kom danskerne på tavlen i det andet opgør, og her var det med Odgaard som målscorer. Lyngby-angriberen bankede nemlig Danmark tilbage i opgøret med sin scoring til 2-3 blot fire minutter efter, at han var blevet skiftet ind. Desværre lykkedes det ikke at følge op, og kort før tid afgjorde tjekkerne kampen, der sluttede 2-4.
I målet stod i øvrigt Oskar Snorre Frigast, der spillede hele den anden kamp – U17-holdets målmand kunne ikke gøre meget mod Tjekkiets scoringer. I Oskar Snorre og Jens Odgaard har Lyngby fået to nye landsholdsspillere i denne uge – se dem begge i aktion lørdag eftermiddag, hvor både U17- og U19-holdet spiller hjemme mod Vejle.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products