De Kongeblå på pointjagt hos Svanerne

Fredag aften skal De Kongeblå i aktion igen. Efter et par velfortjente dage uden kamp skal Lyngby forsøge at få point ude mod HB Køge. Jack Majgaard Jensen har givet genvalg til sin 19-mands trup.
Det er godt en måned siden sidst, men nu skal Lyngby og HB Køge i aktion igen. Denne gang er det SEAS NVE-Park i Herfølge, der skal agere kulisse når De Kongeblå og Svanerne tørner sammen i 14. spillerunde. Sæsonens første indbyrdes opgør sluttede med en 2-0-sejr til Lyngby på scoringer af Frederik Gytkjær og Mathias Mejer Knudsen. De to hold spiller traditionelt tætte kampe på begge stadions og de seneste 6 indbyrdes kampe er alle afgjort med cifrene 2-0 eller 2-1. Så der er formentlig lagt op til et nyt spændende opgør fredag aften.
De sidste fem gange Lyngby har spillet ude mod HB Køge er tilsammen endt 13-4 i Lyngbys favør, så De Kongeblå ved imidlertid også godt hvordan man scorer på Svanernes hjemmebane. Samtidig gør forskellen i ligaplaceringer, at Lyngby nok har en lille favoritværdighed fredag aften. De Kongeblå kommer desuden til kampen i god form – I fem ligakampe har Lyngby ikke tabt og udover nulløsningen i AB er det blevet til lutter sejre.
Henrik Pedersens mandskab fra HB Køge har til gengæld ikke leveret fremragende resultater på det seneste. I sidste spillerunde blev det til 0-1 ude mod Brønshøj og inden da havde man fået 1 point hjemme mod Vejle samt et nederlag på 0-1 hjemme mod Vendsyssel. Samtidig er blot 1 mål i 6 ligakampe status på den offensive linje, hvor der formentlig er et par der vil være ekstra tændte for at få hul på målscoringerne igen.
Til at fortsætte den gode stime har cheftræner Jack Majgaard Jensen valgt at give genvalg til den trup, der i sidste weekend sørgede for 3 point mod Skive IK. Det betyder desværre også, at anfører Mathias Tauber og kantspilleren Martin Andersen fortsat er fraværende. Der er kick-off i Herfølge klokken 19.00.
Lyngbys trup mod HB Køge:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 5. Valon Ljuti, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy-Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristian Lindberg, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 31. Kristian Joensen

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products