Ny underholdning mod Skive?

En vanvittig hård fodbolduge afsluttes for Lyngbys vedkommende lørdag eftermiddag, når De Kongeblå for anden gang i sæsonen får besøg af Skive.
0-0 mod AB i søndags blev fulgt op af en 3-2-sejr over AGF onsdag. Men der venter allerede nu en ny kamp for De Kongeblå, der lørdag eftermiddag tørner sammen med oprykkerne fra Skive IK – for anden gang i sæsonen og for anden gang i træk på hjemmebane.
Sidst de to hold mødtes var det en kamp, som kun få af tilskuerne på Lyngby Stadion har glemt. 5-4 viste lystavlen efter de 90 minutter – blandt andet efter et Patrick Mortensen-hattrick. Ved den lejlighed var Skive flyvende efter oprykningen og havde fået en rigtig god start, men siden er gassen gået lidt af ballonen. Skive er aktuelt nummer 6 i ligaen og spillede sidste runde hjemme mod Brønshøj, der vandt med 2-0.
I Lyngby har man formentlig fået armene ned efter 3-2-sejren i onsdags mod AGF. Om ikke andet så for at ruske gang i nogle tunge ben, der nærmest ikke kan undgå at ramme De Kongeblå. Kampen mod Skive er den 3. på 6 dage og selvom cheftræner Jack Majgaard Jensen har roteret undervejs, så kommer de mange kampe nok til at spille en rolle.
Til opgøret har Lyngbys cheftræner valgt i alt 19 spillere. Eneste ændring i forhold til opgøret mod AGF er, at Mathias Tauber glider ud af truppen. Ellers er der genvalg til resten af truppen, der gjorde det så fint på NRGi Park.
Kampen mellem Lyngby og Skive fløjtes igang på Lyngby Stadion klokken 15.00 – køb din billet her!
Lyngbys trup mod Skive IK:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 5. Valon Ljuti, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Jesper Christjansen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy-Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristian Lindberg, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 31. Kristian Joensen

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products